Copywriter, contentmaker of tekstschrijver gezocht?

Schrijven is een creatief proces. Tenminste, als je een tekst nodig hebt die origineel en pakkend is. Het liefst ook met een leuke invalshoek. Daar houdt Google trouwens ook van, van originele teksten die niet gewoon maar volgepakt zijn met keywords. Communicatie-uitingen zijn trouwens ook nog eens veel beeldgerichter geworden. Een goede tekst wordt nóg sterker én overtuigender met mooi, passend beeld erbij. Laat ik nu gek zijn op die combinatie! Met andere woorden: heb je een gastblogger nodig of een columnist? Zoek je een copywriter of een originele tekst (met of zonder mooi beeld) voor je nieuwsbrief of website? Of wil je leren hoe je geweldige foto’s maakt? E-mail me op info@ohmarie.nl om alle samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Styling en fotografie en de Kickstart creatief ondernemen

Gestylede productie? Advertorial? Gastblog? Jouw product in de spotlights? Binnenkijker? Ik denk graag mee over een passend concept. Bekijk bijvoorbeeld hier eens één van de de advertorials die ik maakte voor vtwonen.

Samen met Ellen Vesters en Marjolein van Alfen van Immer Urlaub ontwikkelde ik de tweedaagse kickstart creatief ondernemen. Marjolein, Ellen en ik hebben allen een carrière switch gemaakt en kennen de ins en outs van zowel het werken in loondienst als het werken als zelfstandige. We kennen óók de weerbarstigheid van het starten als ondernemer en de vele facetten die er bij het zetten van die stap komen kijken. Heb je een vaste baan, maar heb je de ambitie om er een creatief bedrijf naast beginnen? Dan is de kickstart misschien wel iets voor jou! Nieuwe data worden bekend gemaakt op de website van Immer Urlaub. Meer informatie vind je hier. Wil je direct op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshopdata? Schrijf je dan in voor de Immer Urlaub nieuwsbrief.

Portfolio

Sinds de start van Oh Marie! werkte ik samen met de leukste opdrachtgevers van Nederland én daarbuiten. Hieronder vind je een lijst met de meest in het oog springende projecten!

Kwantum woonkrant, oktober 2018:
Column
Tekstschrijver voor WOWN! (powered by Kwantum)

Algemeen Dagblad
Column Maison Marlous (over vintage) en journalistieke artikelen

vtwonen.nl
Alle blogposts over vintage styling

Advertorials in samenwerking met vtwonen.nl/vtwonen.be:
MiChair van iCandy
Knip&Klaar 1
Knip en Klaar 2
Knip en Klaar 3

Morpheus.nl/Morpheus Magazine
Morpheus Magazine (meer artikelen onder het kopje ‘Morpheus Magazine’ op de hoofdpagina)

Projecten Oh Marie!
Donna Wilson collectie herfst/winter 2016
Productfotografie

Projecten Oh Marie!
Verfprojecten in samenwerking met Flexa
Okergoud, kleur van het Jaar 2016
Flexa Creations

Projecten Oh Marie!
Efteling
Project View on Wonder

Projecten Oh Marie!
Bloemenbureau Holland/Mooiwatbloemendoen.nl
Pioenroos
Dahlia
Lisianthus
Amaryllis

Websiteteksten
Morpheus.nl
Kalopsia.nl

Vrij werk – styled shoots voor Oh Marie!
The Addams Family
Memphis Group
Magic Parade

Projecten Oh Marie!