Filmguide: 6x mierzoete en magische films

Zul je net zien, ben je net gewend aan de zomerse temperaturen, gooit Moeder Natuur alles weer om. Om het Pinksterweekend goed door te komen lenen we een goed advies van Ms.Poppins: A spoon full of sugar makes the medicine go down! 6 mierzoete en magische films, van Wes tot Disney! Als dat niet helpt..

Filmguide: 6x blauw, van brullende Schotten tot blauwe ara’s

Tijd voor een Blue Monday filmguide! We selecteerde zes films met een vleugje blauw voor je. Maar lieten Finding Nemo weg. Soms heb je gewoon meer zin in een brullende Mel Gibson dan in Dory’s ‘just keep swimming’. Nooit last van? We noemen ook drie fijne (familie-proof) animatiefilm-tips!

Filmguide: 6x Tim Burton op zijn best

De films van Tim Burton en ons Addams Family thema zijn voor elkaar gemaakt. Duistere werelden, buitenbeentjes met een groot hart en wat ‘hoekjes af’. Van de onmogelijke liefde in Edward Scissorhands tot de fantasievolle verhalen in Big Fish, dit zijn onze favorieten. 6x Tim Burton op zijn best! (ook geschikt voor de liefhebbers van Johnny Depp ;))

Filmguide: 5 epische familiefilms en 1 doodenge voor de waaghalzen onder ons

Om een top 6 van films met een natuurhistorisch thema te maken is niet de makkelijkste zoekopdracht. Maar met kleine kriebelbeestjes, Pixar diertjes, apporterende dino’s, David Attenborough en een gouwe ouwe komen we een heel eind. Voilà: een fijn lijstje voor het weekend! (Inclusief gore horror klassieker.)

6 ultieme (en een tikje foute) zomerfilms

Er zijn van die zomerdagen die.. nou ja.. niet bepaald zomers zijn. Zeldzaam natuurlijk, in ons zonovergoten land (ahum), maar het komt wel eens voor. Geen nood, voor de dagen dat het te koud of te nat is om naar buiten te gaan zijn maakten wij deze filmguide met 6 heerlijke zomerfilms. Een tikje 80s, een tikje fout, maar o zo lekker!