Regenbogen! Eenhoorns! Konijntjes! Gratis poster!

Sara Maese ontwierp speciaal voor Oh Marie! lezers deze gratis poster met eenhoorns, regenbogen, konijntjes en prinsessen. Je downloadt hem hier!

Magic Parade wallpaper door Ruth Hengeveld

En toen was daar ineens ons nieuwe thema. Planningen zijn er om te negeren, of om overhoop gehaald te worden, niet? Vandaag starten we met Magic Parade en man, wat ligt er weer een hoop moois op stapel. Om te beginnen de prachtige wallpaper die Ruth Hengeveld voor het thema ontwierp. Je downloadt hem hier!

Memphis Group wallpaper ontworpen door Martyna Wójcik-Śmierska

Martyna Wójcik-Śmierska ontwierp voor ons Memphis Group thema een prachtige, grafische en kleurige wallpaper, die nu gratis te downloaden is voor al je apparatuur!

Blue Monday wallpaper ontworpen door Lisette van der Maten

De illustrator van ons Blue Monday thema is zelf jarig op Blue Monday. Toch een typisch geval van het-heeft-zo-moeten-zijn wat ons betreft. Lisette van der Maten stelt haar werk letterlijk samen met oude boeken en foto’s en creëert zo haar eigen droomwereld. Lees meer over haar werk en download meteen de splinternieuwe wallpaper die ze voor Oh Marie! ontwierp!

The Addams Family wallpaper ontworpen door Studio Sacre Bleu

Gradi van Studio Sacre Bleu ontwierp speciaal voor Oh Marie! (en voor jouw mobiele apparaten) deze geweldige wallpaper. Ze vertelt wat haar inspireert aan het surrealisme, over dromen, over haar katten, over het kunstenaarschap en over blah-dagen.