Verder met de tour: de slaapkamer

Onder het motto: “hoe eet je een olifant? Hapje voor hapje” was ik bezig met een tour langs de kamers in ons nieuwe huis. Vandaag deel 4 van deze meanderende tour: de slaapkamer.

De onderkant zie je toch niet.

Een Goed Idee, een kringloopvondst die hierop aansluit en een door de overheid opgelegd huisarrest resulteerde in een zeer vroegtijdig afgerond Project Rietveldstoel.

Groeten uit lockdown

Deze door de intelligente lockdown opgelegde stillegging van het leven bood ineens tijd voor projecten die ik al tijden op de plank had liggen. En zo werd ik tegen alle verwachtingen in een alternatieve knutselmoeder.

Operatie Gegarandeerde Mislukking

Mij iets nieuws zien aanschaffen is behoorlijk zeldzaam geworden. Misschien dat mijn nieuw gekochte Tree Trunk vaas van HAY daarom al gedoemd was om te sneuvelen voor ik er goed en wel van kon genieten. Lees en huil.

Een bloemlezing

Over mijn, van mijn oma’s geërfde, ambivalente verhouding met bloemen, over slechte bloemvervoerkarma, boeketverwerkingsstress en waarom een bos bloemen op je verjaardag krijgen een domper op de feestsfeer betekent. Althans, in mijn geval.