Hello, it’s me

3
Ach, de zomer van 2016. Ik had ontzettend veel goede voornemens en daar zat zeker niet het punt ‘twee maanden niet bloggen’ bij. Daar kwam het uiteindelijk echter wel op neer. Voor je het weet ben je dus ineens zo’n blogger geworden die iedere blogpost opent met de verontschuldigende woorden ‘hallo-vanaf-mijn-zeer-verwaarloosde-blog’.

Hallo dus, vanaf mijn zeer verwaarloosde blog.

5
16
Hoe dat allemaal zo gekomen is? Omdat ik te druk was met andere dingen. Met op vakantie gaan naar Denemarken en Zweden en Game of Thrones kijken (luister, als je fan bent, ook deze Nederlandse podcast. Wat een helden!). Schrijven voor vtwonen en voor Morpheus Slaapvoorlichters (die niet alleen het Mother Goose en Eye Hotel in Utrecht inrichtten en styleden, maar ook vier prachtige winkels hebben en alles weten op het gebied van goed slapen). Met het geven van de kickstart creatief ondernemen samen met mijn Immer Urlaub collega Marjolein. En, een beetje bizar maar echt gebeurd, foto’s maken voor de catalogus van Donna Wilson. Maar dat is een apart blogbericht waard.

Dan ben je zo twee maanden verder.

171413
De zomer is altijd een sleutelmoment in mijn blogleven gebleken en dat is het nu ook weer. De thema’s op Oh Marie! ga ik definitief loslaten (zie jij nu ook een ballonnetje voor je dat steeds hoger de lucht in drijft?). Omdat ze me heel veel tijd kosten en daardoor weinig (geen) ruimte laten voor nieuwe projecten. En voor creativiteit, want alle tijdsdruk die het blogmaken het afgelopen jaar met zich meebracht, gaf me het gevoel dat ik mezelf aan het herhalen was en dat de thema’s steeds verder van me af kwamen te staan. Om met Arjan Ederveen en Tosca Niterink te spreken: ik verloor toch een beetje mijn stukje eigen ikje. (En dan in je hoofd uitspreken met zo’n lijzige stem…xD)

61815
In feite ga ik vanaf nu weer terug naar de basis: bloggen over mijn interieur, kringloopschatten en zaken die ik mooi vind of die me bezig houden. Dat voelt goed en zoals bloggen bedoeld is: als mijn eigen speeltuin.

412
Om bij het begin te beginnen eerst maar eens mijn favoriete vakantiefoto’s. Anders staan die ook maar een beetje te niksen op mijn harde schijf.

10
2
En tot snel weer, ook. Hier en anders op vtwonen.nl/ohmarie, waar ik om de twee weken blog over vintage styling.

798
Back to blogging old style: I let go of the themes at Oh Marie! to make way for new exciting projects like blogging for vtwonen or making photos for the new Donna Wilson catalogue (okay, that was a bit of a bizarre happening, I’ll tell you everything about that in a separate post).

But first, my favourite holiday photos from Denmark and Sweden. It would be a waste not to share them. At least, I think so. And isn’t that, in the end, what blogging is all about? Sharing the things you feel are shareworthy?

Feels good to be back!

1

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

7 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *