Back to basic

Back to basic - Oh Marie!
Ik nam er afgelopen week al een voorschot op: het is tijd voor wat anders. Of meer: iets nieuws hier op Oh Marie! Want hoe leuk het ook is om Oh Marie! te maken, het kost heel, heel veel tijd om het te maken.

En ook dat is niet erg, maar ik merk dat Oh Marie! momenteel te comfortabel wordt. En vooral ook andere, nieuwe, spannende zaken in de weg staat, zoals werken als freelance tekst- en beeldmaker (jawel, ik ben inhuurbaar – niet te verwarren met huurling). Zelfs als zelfstandige met alle daarbij behorende onzekerheden kan je te comfortabel worden met je werk. En daar wil ik vanaf, realiseerde ik me de afgelopen weken.

Back to basic - Oh Marie!
Oh Marie! blijft, maar de inhoud zal veranderen. Ik wil weer terug naar de basis, naar bloggen zoals ik het ooit bedoelde: om een plek te hebben waar ik deel waar ik blij van word. Dat zijn kringloopschatten, interieur, fotografie en het bedenken van gave zelfmakers. En artikelen maken voor vtwonen. Misschien keren de thema’s op een stadium ook weer terug, maar ook wat de thema’s betreft is de rek er even uit. Deze zomer ga ik eerst gewoon weer eens ouderwets bloggen. Mooi beeld delen met een leuk verhaal erbij. Dat is namelijk ook zo leuk aan bloggen: het is je eigen feestje. Dus kan het roer om wanneer je maar wil. En dat is wat er gaat gebeuren.

Back to basic - Oh Marie!
Ik ga eerst eens even heel veel quality time doorbrengen met mijn gezin. Het online leven even loslaten en eens kijken wat er gebeurt. Wil je weten waar ik de sfeer aan het verzieken ben (haha), dan kan je me altijd volgens op Instagram of Snapchat (ohmariemag).

Back to basic - Oh Marie!
Deze foto’s maakte ik tijdens onze vakantie vorig jaar. Ik ben er nooit aan toegekomen om ze te delen. Of überhaupt te bewerken of rustig door te kijken.

Back to basic - Oh Marie!
I rest my case. Ik piep er even tussenuit. En nu ik toch met kazige Engelse quotes aan het strooien ben: I’ll be back. Dat ook!

Back to basic - Oh Marie!

Bewaren

Bewaren

5 antwoorden
 1. Lisette
  Lisette zegt:

  O hoe herkenbaar! Soms is het gewoon tijd voor iets anders. Altijd goed lijkt me, zo’n blog/online break. Ik ben in elk geval heel benieuwd naar waar het roer naartoe gaat.

  Beantwoorden
 2. Ruth
  Ruth zegt:

  Goed zo, volg je gevoel (en dat kun je volgens mij heel goed). Geniet ervan! Ik ga de toffe thema’s missen, maar dit zijn ook alweer hele fijne plaatjes! Ik twijfel geen moment; dit blijft een heeeele fijne plek met tegendraadse inspiratie, ook zónder thema! (misschien wel juíst zonder thema) X

  Beantwoorden
 3. yzette
  yzette zegt:

  Toevallig kwam ik op good old Pinterest deze quote tegen:
  “And suddenly you know, it’s time to start something new & trust the magic of beginnings.” (Meister Eckhart 1260-1328). Gaat helemaal goedkomen met jou, ik kom hier graag :))

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *