Nieuw jaar, nieuw thema, nieuw talent gezocht

Blue Monday - Oh Marie!
Allereerst, natuurlijk, een heel fijn nieuw jaar gewenst, lieve Oh Marie! lezer. Dat het maar een jaar mag worden waarin je niet te vaak nat regent op de fiets, de kat niet wegloopt, de brug niet te vaak open staat (en zeker niet als het regent!), de hond je huiswerk niet opeet, of je een blauwtje loopt. En er geen grapjas zout in je thee doet. Of afwasmiddel. Of een scheetkussen op je stoel legt tijdens een aandeelhoudersvergadering.

Alhoewel..

Het moet natuurlijk wel weer een jaar worden waarin er wat te lachen valt.

Wat ons zowaar bij ons nieuwe thema van dit nieuwe jaar brengt: Blue Monday (ofwel: deprimaandag, maar dan klopt de naam niet meer met ons moodboard). Niet dat wij op de redactie geloven in dergelijke onzin. Wij vinden dat je in de lente, zomer of herfst ook een dag moet hebben waarop je lekker onder je dekbedje kan liggen huilen (met op de achtergrond Céline Dion’s ‘All by myself’, uiteraard). Waarom moet zulke triestigheid aan januari voorbehouden zijn? Wat toch al zo’n deprimerende maand is? Waarom al die ellende verzamelen nadat kerst je ook al afgenomen is? Waarom, mensen, waarom? Zoveel vragen weer.

Nee, aan Blue Monday doen wij niet. Maar wel aan blauw. Heel graag zelfs. Laat je dus niet misleiden voor dit thema en denk zeker niet dat we een bak ellende over je zullen uitstorten de komende weken. Niets is minder waar. We gaan zelfs een poging doen om je humeur ver boven nul te houden, deze maand. Eigenlijk gewoon wat je van ons gewend bent, dus.

En nu we er toch zijn, hebben we ook een vraag voor jou. We zeggen het misschien niet zo vaak, maar voor Oh Marie! zijn we altijd op zoek naar talent. Mensen om te interviewen, verhalen om te vertellen, zelfmaakideeën om te bouwen, producten om te promoten, huizen om te fotograferen, werk om met de wereld te delen… je kan het zo gek niet bedenken. En als je dat wel kan, dan ook! Dus denk jij nu: “hé, ik maak iets of ik ken iemand die perfect in dat thema van Oh Marie! past!”, mail ons dan. Graag zelfs! Om het je nog wat gemakkelijker te maken, vertellen we ook alvast met welk thema we na Blue Monday, begin maart 2016, aan de slag gaan. Kunnen we alvast lekker vooruit werken. Dat is namelijk ons goede voornemen van 2016. Dat is de meteen ons enige goede voornemen, want we vermoeden dat dat al moeilijk genoeg voor ons wordt.

Kijk maar eens op ons Blue Monday moodboard. Zit er niks bij van je gading, dan kan je misschien wel iets met de Memphis Group. Je kan ons mailen op submissions@ohmarie.nl. We horen graag van je! (Ook als we mee moeten helpen flyeren omdat de kat weggelopen is, trouwens. Wij zijn de beroerdste niet. En daarbij zijn we gek op katten.)

Tot volgende week, want dan gaan we écht los!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *