Nieuw thema! The Addams Family

The Addams Family - Oh Marie!
So get a witch’s shawl on,
A broomstick you can crawl on
We’re going to make a call on
The Addams Family

We zijn alweer aan ons 13e thema toe. En hoe toepasselijk is het dat dat thema ‘The Addams Family’ is.

Dit thema wordt een hele interessante. Ik ben namelijk een enorme bange schijtert, dus ik keek The Addams Family pas toen ik al ver voorbij de leeftijd van de doelgroep van die film was. Zelfs tijdens het samenstellen van ons Addams Family Pinterestbord moesten we discussiëren over hoe eng de plaatjes mochten worden. Want voor je het weet lig je niet alleen wakker van alle deadlines die je om de oren vliegen, maar ook nog van je eigen Pinterestbord en de griezels die je in je dromen komen bezoeken.

Je begint je nu vast af te vragen waarom we dan The Addams Family als nieuw thema kozen? Goeie vraag!

The Addams Family is veel meer dan macaber, grotesk of spookachtig. Hoeveel meer, dat ga je de komende weken ontdekken. We hebben een bijzondere binnenkijker in de planning staan, gaan urban legends en bijgeloven te lijf, er staat een geweldige stylingshoot op stapel, natuurlijk een filmguide en gratis wallpaper voor je elektronica en nog veel meer. En: met een angsthaas als hoofdredacteur heb je alvast de garantie dat het nooit té eng wordt.

Benieuwd naar ons Addams Family Pinterestbord? Je kan hem hier bekijken. Wil je alle Natural History posts – ons afgelopen thema – terugzien? Bijvoorbeeld onze prachtige styled shoot? Dat kan allemaal hier!

Tot volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *