Nieuw thema! Natural History

Natural History - Oh Marie!
Na een lange, luie zomer is het dan eindelijk tijd voor een nieuw thema op Oh Marie!

Om heel eerlijk te zijn: we konden nog wel even doorgaan met Club Tropicana. Want wat hadden we een plezier met dat thema. Met onze Grote Nutteloze Luchtbeddentest, de zomerherinneringen, het verlaten zwemparadijs in Rotterdam en de Club Tropicana stylingshoot, om maar eens een paar hoogtepunten te noemen. Te lang blijven hangen in een thema is echter een beetje zoals doordansen in een club tot het licht aangaat. De magie gaat er een beetje vanaf. De lol trouwens ook. Vanaf volgende week maandag starten we daarom met een nieuw thema: natural history.

Natural history op Oh Marie! is fris, licht en luchtig. Geen stoffige musea, droogbloemen (nou oké, wellicht een paar), opgezette dieren of andere dode zaken voor ons. Onze natural history is springlevend. Onze natural history gaat over bloemen, planten, bomen en dieren. Of eigenlijk: over de natuur in al zijn schoonheid, wonderlijkheid en veerkracht. Een thema dat past bij een heerlijke nazomer (en misschien een pietseltje herfst).

Wil je alvast in de sfeer komen, dan kan dat. Anne en ik pinden al een heleboel mooie beelden op ons Oh Marie! Natural History Pinterest bord.

En nu we er toch zijn: vergeet je niet mee te doen aan de Snor Festival give-away? Dat kan nog tot en met morgen, 1 september. Woensdag 2 september maken we de winnaar bekend op onze Facebookpagina!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *