Give away – win toegangskaarten voor het Snor Festival!

Win toegangskaarten voor het Snor Festival!
Het Snor Festival van 2014 was voor mij, Marlous, een hele bijzondere. Omdat ik op die prachtige septemberdag al mijn (blog)vrienden terugzag na mijn zwangerschapsverlof. 

Normaliter zou hier nu een sfeertekening volgen van wat het Snor Festival nog meer is behalve een ontmoeting met een heleboel leuke mensen. De flyer van het festival (die je hieronder lezen kan) beschrijft het echter al zó goed, dat ik alleen maar in herhaling zou vallen. Of die tekst zou gaan overtypen. Ik hou van tekst schrijven, maar ook van efficiency. Dat gaan we dus niet doen. Het enige wat ik nog aan de tekst op de flyer zou willen toevoegen is dat het Snor Festival is zoals haar oprichters van Uitgeverij Snor: prettig anders dan anders.

Win toegangskaarten voor het Snor Festival!
Vorig jaar sleepte ik mijn kersverse gezin mee naar Camping De Lievelinge, waar het festival gesitueerd is. Het festival is namelijk bij uitstek geschikt voor kleine én grote kinderen. We zijn gebleven tot het aller- allerlaatste eind, ondanks ons voornemen om – want kersverse ouders met dito vermoeidheidslevel – maar kort langs te gaan. Zo gezellig was het. Normaliter haak ik sowieso na een uurtje festivallen wel af omdat ik dan moet plassen en weiger op een ranzige Dixi te gaan. Nog een goede reden om naar het Snor Festival te komen: ze hebben normale toiletten. Die nog schoon zijn ook. Zo zie je maar weer: ook letterlijke schoonheid zit ‘m in de details.

We vinden het om al deze redenen heel erg leuk dat we twee toegangskaarten t.w.v. € 20,- voor het Snor Festival op 20 september aanstaande mogen weggeven. Wil je meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht. Je kan reageren tot en met 1 september aanstaande (volgende week dinsdag). We maken 2 september de winnaar bekend!

Update 2 september 2015: de winnaar van de Snor Festival kaarten is Kelly Bogucki!

Win toegangskaarten voor het Snor Festival!Win toegangskaarten voor het Snor Festival!
Tekst: Marlous Snijder
Beeld: Uitgeverij Snor/Ilse Weisfelt

11 antwoorden
 1. Maartje
  Maartje zegt:

  Ik ken de boeken van Snor al veel langer, maar wat een verassing dat er ook een Snor festival is! Het zal zeker een aaneenschakeling van onverwachte ervaringen zijn. Ik zou heel graag de kaarten winnen om dit te gaan beleven :-) !

  Beantwoorden
 2. Maartje
  Maartje zegt:

  Ik kende de leuke boeken van Snor al langer; maar wat een gaaf Festival gaat dat worden! Ik denk dat het een aaneenschakeling van onverwachte ervaringen gaat worden :-) Heeeel graag zou ik de kaarten winnen om dit allemaal mee te gaan maken!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *