Give away – win een van de vijf luchtbedden uit de Grote Oh Marie! luchtbeddentest!

Give-away luchtbedden - Oh Marie!
Na onze grote (en grandioze) luchtbeddentest van twee weken geleden waren alle in de test gebruikte luchtbedden natuurlijk binnen een paar dagen ijskoud uitverkocht. Fabrikanten verleidden hun klanten de luchtbedden te kopen door onze testresultaten breed uit te meten in hun reclamefolders: “volgens Oh Marie! testpanel hot like Dragostea Din Tei!” of “zachter dan de bodem van een tompouce!”. Zoveel eer zou ons bijna naar het hoofd stijgen, net zoals de warmte die ons land momenteel zo heerlijk in zijn greep houdt.

Voor hen die achter het net gevist hebben en alsnog heel graag in het bezit zouden willen komen van een opblaasbare pegasus, tompouce, krokodil, golfmatras of (het huzarenstuk!) drijfmatras met maar liefst 18 bekerhouders en kijkraam, gloort er hoop aan de horizon. Vandaag verloten wij namelijk alle vijf de luchtbedden uit onze test onder onze lezers.

Wat je ervoor moet doen? Niet zoveel. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bij de komende volle maan een rituele dans uit te voeren en daarbij vijf ossentanden, drie zwanenveren en een wc-borstel te offeren aan de god der Oebidoebies. Je hoeft slechts een reactie onder dit bericht achter te laten met daarin je naam en het luchtbed van jouw keuze. Als je kwijt wil waarom dat specifieke luchtbed je voorkeur heeft, dan vinden we dat trouwens ook leuk om te horen!

Je kan reageren tot en met 18 augustus aanstaande (volgende week dinsdag). We maken 19 augustus de winnaars bekend!

27 antwoorden
 1. Anne
  Anne zegt:

  PS: Ik ben als jurylid zeker om te kopen met filmpjes van lezers die bij de komende volle maan een rituele dans uit te voeren en daarbij vijf ossentanden, drie zwanenveren en een wc-borstel offeren aan de god der Oebidoebies.. Just saying ;)

  Beantwoorden
 2. Zegmaarwilly
  Zegmaarwilly zegt:

  Omg sowieso de unicorn voor mij! Why? Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik medeverantwoordelijk ben voor het binnenkort verschijnen van de unicorn emoji! You are welcome! ????

  Beantwoorden
 3. Kristin M
  Kristin M zegt:

  Het zijn stuk voor stuk mooie matrassen, maar er is er maar eentje dat mijn voorkeur heeft, namelijk de golfmatras. Ik ben verzot van de zee en met deze matras zou ik de zee naar mijn tuin kunnen brengen. Ik droom er al van om op deze golfmatras te dobberen in ons Intex zwembad. Het lijkt me zalig, vandaar dit rijmpje.
  Met deze matras van golven
  worden we onder de pret bedolven.
  Zzzzzzz………zzzzzzzzzzzz……….zzzzzaaaaaallllliiiiggggggggg!

  Beantwoorden
 4. van ingelgem cindy
  van ingelgem cindy zegt:

  ik vind die tompouce geweldig maar ook die i d vorm van een gsm :-)
  die vd gsm vind ik t leukste! gewoon omdat mijn dochter en zoon smartphone verslaafd zijn.

  Beantwoorden
 5. Labis Anne-Sophie
  Labis Anne-Sophie zegt:

  Oranje luchtbed met bekerhouders – Intertoys met 18 bekerhouders , I’am 18 years old !!!
  Super voor deze zomer nog te kunnen genieten van het zonnetje samen met Oh Marie Magazine !
  #love SUMMER #Oh Marie!

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Hoi Anne-Sophie,
   Je hebt het oranje luchtbed gewonnen! Mail je ons even voor je adresgegevens?

 6. rebecca
  rebecca zegt:

  Doe mij maar de tompouce, een betere luchtmatras dan die kan er niet bestaan voor een taartjesfreak als ik… Ik wil gerust de hoelahoela gaan dansen in een rieten rokje voor de beschikbare goden, maar als er sprake is van lotsbestemming is dat toch niet echt meer nodig?!

  Beantwoorden
 7. Kevin Fort
  Kevin Fort zegt:

  Ik zou heel graag de Tompous matras hebben :), Mijn vriendin had deze gekocht maar bleek kapot te zijn :( ze vond het zoooo jammer :( maar we konden hem niet meer repareren :( hij bleef uitgaan :(. Dus als ik haar nu een nieuwe Tompous zou kunnen geven zou ze heeel blij zijn :) !

  Beantwoorden
 8. Sarah Hamerlinck
  Sarah Hamerlinck zegt:

  Mijn dochter is helemaal weg van de Pegasus! In de laatste weken van de vakantie zou die nog voor veel speelplezier kunnen zorgen! We houden onze vinger(tje)s gekruist :-)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.