Nieuw thema – Club Tropicana

Club Tropicana - Oh Marie!
O man, kan het alstublieft zomer worden? Wij zijn er namelijk klaar voor, met ons nieuwe thema Club Tropicana. Trek je badpak aan, blaas je luchtbed op, doe een cassettebandje in je stereotoren en zet hoog dat volume! Club Tropicana, drinks are free!

In de zomer doen we het rustig aan, maar weg zijn we nooit. Zolang jij nog op je werk zit af te tellen tot je vakantie, helpt Oh Marie! je er de zomersfeer én de moed in te houden.

Deze zomer brengen we je iedere week een zomercolumn, met de beste jeugdherinneringen van onze favoriete gastbloggers. We gaan luchtbedden voor je testen. Natuurlijk komt er een lekkere foute mixtape aan. We hullen de website de komende dagen in Club Tropicana sfeer en de stylingshoot zal ook niet ontbreken. Het goede nieuws is: dat is nog niet eens alles. Je kan gegarandeerd geen ananassen, papegaaien, palmbomen of opblaasdieren meer zien, als de zomer klaar is. Dat maakt de overgang naar de herfst straks een stuk gemakkelijker. Win-win situatie, of niet dan?

Maar wacht, zei ik daar herfst?! Laat het eerst in vredesnaam maar eens zomer worden! Vanaf volgende week zijn we terug, met een tropenrooster! Kom tot die tijd alvast helemaal in de Club Tropicana sfeer met ons Club Tropicana Pinterest bord. Adios papagena!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *