MikoDesign Surprise Ontbijt

Mikosurpisebreakfast - MikoDesign/Oh Marie!
Toch jammer dat we Moederdag al achter de rug hebben. Maar, met Vaderdag in het verschiet, komt het idee voor dit prachtige Kleine Prins ontbijt ontworpen door MikoDesign, óók erg goed van pas. De rest van het jaar ook trouwens, wat ons betreft!

Voor wie Erika van MikoDesign nog niet kent (want het kan natuurlijk zo zijn dat je nét bent teruggekeerd van een twintig jaar durend onderzoek naar het paringsgedrag van de OeilieOeilie vogel in de dichtbegroeide jungles van Brazilië): ze ontwerpt stoffen, poppen en decoraties geïnspireerd op haar favoriete ontwerpen Parijs en Frida Kahlo. Erika’s poppen en konijnen wonen in een door Erika gecreëerde mini-wereld, compleet met passende outfits en accessoires. Haar tijdloze ontwerpen hebben niet alleen een hoge decoratieve waarde, ze roepen bij jong én oud een gevoel van vertrouwdheid op. Haar creaties zijn van het soort dat je een leven lang wil koesteren.

Creatief als ze is, verrast Erika haar dochters regelmatig met een Miko Surprise Breakfast, die je op Instagram kan terugvinden onder diezelfde hashtag. Speciaal voor Oh Marie! ontwierp Erika een Kleine Prins ontbijt, een thema dat haar, gezien haar grote liefde voor de Franse cultuur, past als een jas. Hieronder vind je de juist ingrediënten en eenvoudige aanwijzingen om dit prachtontbijt zelf te maken. Veel ontbijtplezier!

Mikosurpisebreakfast - MikoDesign/Oh Marie!
Foto’s: Erika Harberts
Tekst: Marlous Snijder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *