Nieuw thema – De kleine prins

Nieuw thema De Kleine Prins - Oh Marie!
“Vaarwel, zei de vos. Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.”

De kleine prins – Antoine de Saint-Exupéry

Kleine Molly vond het een goed plan om met haar dikke poezenbillen in mijn set te gaan zitten. Ik had het kunnen weten, want waar ik ben, is Molly. Het leverde wel een goede foto op. Molly onthult daarmee, letterlijk, het nieuwe thema van Oh Marie! waar we volgende week mee van start gaan!

Het nieuwe thema laat zich nu makkelijk raden. Vanaf volgende week zal de website helemaal in Kleine Prins sfeer gehuld zijn. We hebben dan ook weer een prachtige nieuwe wallpaper voor je om PC, tablet en smartphone in Kleine Prins sfeer te brengen. Er komen zelfmakers aan, we gaan binnenkijken in een huis dat zó van de Kleine Prins zelf had kunnen zijn. We hebben een filmguide voor je en natuurlijk de verhalen van kunstenaars en fotografen over hun werk. Als je ons volgt op Instagram, zag je ook al wat sneak peeks langskomen van een nieuwe gestylede shoot in Kleine Prins sfeer. En dat is nog niet eens alles!

Hebben jullie er zin in? Wij wel. We maakten al een nieuw moodboard op Pinterest. Kan je alvast in de sfeer komen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.