Kijk beer!

Kijk! Beer - Oh Marie!
Voor uitgeverij Gottmer mochten Jet en ik het kinderboekje Kijk beer! van Ingela P. Arrhenius recenseren. Ik hield al erg van kinderboeken, dus wat is er leuker om ze nu ook daadwerkelijk met de doelgroep te kunnen bekijken?

De doelgroep vond het boekje bijzonder aantrekkelijk. Om op te bijten bijvoorbeeld, met je net doorkomende tandjes. Gelukkig is het boekje van stevig karton gemaakt. Daarbij begrijp ik nu eindelijk, als beginner op moedergebied, waarom die kartonnen peuterboekjes ronde hoeken hebben. Dat maakt ze geschikt voor de doelgroep, die graag met de hoeken van die boekjes op een harde ondergrond ramt.

Kijk beer! is een prachtig geïllustreerd, hufterproof boekje, concludeerde ik. Jet concludeerde dat, als je een boekje bovenin je stoel loslaat, het beneden op de grond terecht komt. Ook nog wat geleerd over de zwaartekracht dus!

Kijk! Beer - Oh Marie!
Kijk! Beer - Oh Marie!Kijk! Beer - Oh Marie!

4 antwoorden
  1. Mireille
    Mireille zegt:

    Super leuk (zowel boek als babybol). Hier kruipt (nee hij loop nog steeds niet :-/ ) ook zo’n boekenworm rond. Hij heeft vooral een oogje op Nijn. Ik kan dat konijn haast niet meer zien! :)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *