Molly op/in…

Molly op/in - Oh Marie!
Toen Molly bij ons kwam wonen had ik nog erg romantische ideeën over de slaapplek van een kat. Inmiddels heb ik geleerd dat katten (of Molly’s) door het jaar heen verschillende (vreemde) slaapplekken hebben. Zo heeft Molly een tijd in een weekendtas in een trapkast geslapen, in het poppenbedje van Jet en als een worstje tussen een slablaadje in een lelijke kartonnen doos. Om die reden zou ik de blogposts over Molly dan ook beter ‘Molly op/in…’ kunnen gaan noemen, omdat ze ons iedere keer weer verrast met haar exotische slaaplocatiekeus. Eigenlijk nog vreemd dus dat ze pas na 9 maanden het wipstoeltje van Jet als slaapplek heeft uitgekozen.

Maar ze heeft ‘m gevonden hoor. Echt ideaal, zo’n stoeltje. Hij vormt zich perfect naar haar zachte ronde lijfje en daarbij kan ze de vliegbewegingen in de woonkamer perfect gade slaan, omdat de zitting iets boven de grond hangt. Barricaderen met het hysterisch gekleurde activity center is zinloos. Ze gaat er gewoon tussen liggen.

Jet heeft haar stoeltje grootmoedig afgestaan. Zitten in een kinderstoel aan tafel is immers veel fijner. Wipstoeltjes zijn trouwens echt voor baby’s…..tot 6 maanden. Je weet toch.

Molly doet haar bijnaam ‘de poezenbaby’ volledig eer aan. En we staan deze slaapplek maar oogluikend toe. Ze heeft het toch al zwaar, nu ze onze liefde met een andere baby delen moet.

Molly op/in - Oh Marie!Molly op/in - Oh Marie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *