Kringloop therapie

Kringloop therapie - Oh Marie!
Het bezoeken van kringlopen (of ‘het zoeken tussen oude meuk’ – reken ik ook goed) is therapeutisch voor mij. Want ook al verliep de aanloop naar de lancering van deze splinternieuwe website verrassend soepel, in de staart van het traject deed zich toch nog een stresspiek voor waardoor ik ineens ernstig toe was aan Iets Therapeutisch.

Zo ging ik op zaterdagmiddag half 5 nog even terra cotta potten scoren voor de launch (die de volgende dag plaatsvond) en-kon-ze-nergens-vinden. Tijdens deze steeds panischer wordende zoektocht heb ik geleerd dat er nog verrassend veel winkels sluiten om 17.00u op zaterdag. En dat er zoiets bestaat als een ‘potterie-seizoen’. En dat in maart dat potterie-seizoen nog niet geopend is. Wat filosofisch een hele interessante gedachte is, want terra cotta potten staan toch juist buiten en blijkbaar dicteren onze bouwmarkten dus dat wij niets te zoeken hebben in onze tuinen totdat zij hoogstpersoonlijk het potterie-seizoen geopend hebben. Tja…

For the record: het is uiteindelijk gelukt, met die bloempotten. En om mijn hartslag weer naar beneden te krijgen, dook ik ook nog even een kringloop in. Waar de twee bakjes en het prachtvaasje geduldig op mij stonden te wachten.

Wat fijn, om weer terug in het blogritme te zijn, hier op mijn splinternieuwe website. Ik ben echt trots op ons harde werk en gloei nog na van ons mooie lanceerfeestje van zondag (waarover vrijdag meer). Het leek wel een verjaardag, zoveel cadeaus kregen we van al onze blogvrienden. Het hangpotje kreeg ik van Suus, ik gaf ‘m een &Suus tintje met het zwart-witte touw. Het Figgjo bloempotje kreeg ik van Jane.

Mijn hartslag is weer normaal en zo ook mijn werkdagen. Bovendien ben ik een triviaal potterie-feitje rijker. Mijn geluk kan niet completer zijn.
Kringloop therapie - Oh Marie!

9 antwoorden
 1. m(i)e
  m(i)e zegt:

  ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!
  nostalgie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dat tasje met die visser op hadden wij alledrie ten huize m(i)e in onze kindertijd als drinkbekertje. Ik geloof dat mijn mama er nog altijd eentje van heeft en ik hoop stiekem dat ze het me eens kado gaat doen ;)

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Haha, misschien moet je haar even een linkje naar je comment sturen! Het bekertje is van Figgjo Flint uit Noorwegen. Het staat weleens bij de kringloop..mocht je moeder niet snel over de brug komen! ;-)

 2. Lisette
  Lisette zegt:

  O, wat kan ik me daar aan storen! Dat winkels bepalen wat we wel of niet kunnen kopen… Fijn dat het allemaal goed gekomen is. Zo, en nu eens even fijn rondsnuffelen op dit nieuwe webplekje…

  Beantwoorden
 3. Daphne
  Daphne zegt:

  Oh echt! Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt! (Sorry, kon het niet laten)
  Dat met al die moestuin-mayhem de terracotta potten niet te vinden zijn is toch raar. Gemiste kans lijkt me..

  Maar het resultaat zag er wel super uit, al snap ik dat het fijn is dat de stress over is. ;-)

  Beantwoorden
 4. Anne | Inspire Styling
  Anne | Inspire Styling zegt:

  Echt, ik ga die tuincentra en bouwmarkten bij jou in de buurt boycotten, wat een gekkies! Leve Eurofleur jonguh! En leve deadline vrije dagen ;) eindelijk weer slapen en denken aan de dagelijkse dingen.. Alpaca’s en Alpro aapjes en zo! Xx

  Beantwoorden
 5. Suus
  Suus zegt:

  Nooooouuu wat hangt ie daar mooi. En ver-&Suust :-)
  Wat geniet ik toch van jouw schrijfstijl en wat zag het er allemaal prachtig uit zondag. Jammer dat ik niet wat langer kon blijven.

  Veel liefs,
  Suus

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Dankjewel! Ja, ik vind ‘m super! En wat een trooper ben je, als je gewoon toch nog even langskomt op een launch terwijl je met een heel ziek kindje zit. Echt hartstikke tof. Liefs!

 6. Liza
  Liza zegt:

  Bij jou in het wilde westen weet ik ze toch ook wel buiten het seizoen te vinden, maar dat kan maar zo veranderd zijn. Maar je wilde natuurlijk in de buurt van de kringloop je potten scoren :)
  X Liza

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *