Halt and catch fire

Halt and catch fire - Planet Fur
Op maandag 9 maart 2015 is het D-day voor Planetfur.nl. Dan verhuist het hele Planet Fur archief naar een nieuwe plek op het internet. Om precies te zijn naar de plek waar je dit nu (hopelijk) leest: ohmarie.nl. Waar we vanaf 15 maart met een splinternieuwe website van start gaan. Denk je nu: “What the fak, dit heb ik gemist?” Lees dan even hier hoe dat allemaal zit.

Het kan dus ook zijn dat je de week na 9 maart even niet op het blog komen kan. Het komt allemaal goed. Of, zoals ik placht te zeggen: klompvoet. Misschien wel even je RSS burner aanpassen, ik weet niet of je, als je dit blog via een platform als Bloglovin’ leest, nog updates krijgt namelijk. Planet Fur gaat later geredirect worden naar Oh Marie!, als je de URL planetfur.nl bezoekt.

Alle ontwikkelingen volgen? Je kan me al onder @ohmariemag vinden op Instagram, hier. Zie ik je aan de overkant? Zou leuk zijn! Ik heb er zin in!

Halt and catch fire - Planet Fur
Planetfur.nl moves at March 9 to a new corner of the World Wide Web. To ohmarie.nl to be exact. Now, if you think: “What the F, how come I didn’t know?”, you can read all about it in this post I wrote earlier. We launch a sparkin’ new website at ohmarie.nl at March 15!

You might need to adjust your RSS burner if you’re reading planetfur.nl via a platform like Bloglovin’. I’m not sure if it will update automatically. You will be redirected to ohmarie.nl if you visit planetfur.nl though.

Want to stay updated? You can follow me on Instagram via @ohmariemag. Hope to meet you on the other side!

Halt and catch fire - Planet Fur

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.