A midsummer night’s dream

Studio Snowpuppe en Tas-ka - Planet FurEen beetje een flauwe woordgrap, maar ik werd als een mot naar een vlam aangetrokken naar deze Moth lamp van Studio Snowpuppe en Tas-ka. Het patroon erop is een beetje vreemd…maar wel lekker, net zoals het credo van die geweldige Rivella reclame van vroegâh. (In dit geval zou ik dan echter wel voor ‘mooi’ gaan in plaats van ‘lekker’). Het patroon komt uit een collectie die ‘midzomernachtsdroom’ heet, nog zo’n detail waar ik gevoelig voor ben. Het is zo mooi poëtisch. Thumbs up voor de marketing bij Snowpuppe en Tas-ka, kortom!

We vervingen met dit Motje (aach, dat klinkt lief) de vintage hoeklamp die al heel lang boven de bank hing. De bedrading van dat ding was zo slecht dat onze rookmelders al stonden te springen van opwinding omdat het er alle waarschijnlijkheid naar had dat ze binnenkort ‘voor het echt’ in actie moesten gaan komen. Best een goede reden om tot vervanging over te gaan. We hingen de nieuwe lamp op aan een oude gordijnring (ja sorry, ik blijf maar doorzagen over die gordijnringen, maar die dingen maken me op de één of andere manier erg blij. Een kinderhand is gauw gevuld) en lieten het snoer verder gewoon hangen. Goede zaak, dat snoeren tegenwoordig gezien mogen worden. Scheelt ook bakken met wegwerk-werk.

Studio Snowpuppe en Tas-ka - Planet Fur
We replaced the vintage lamp in this corner of our living room with the origami Moth lamp designed by Dutch brands Studio Snowpuppe and Tas-ka. I was drawn to its design like a moth to a flame (hopefully you can pardon me for that extremely lame pun). This lamp was born from a cooperation between the two brands which they called ‘A Midsummer night’s dream‘. We mounted the lamp with a thrifted wooden curtain ring and just left the cord to hang. Yay for coloured power cords!

4 antwoorden
  1. Mariska
    Mariska zegt:

    Gaaf! Wij hebben een mintgroene xl moth met zichtbaar geel snoer, maar de meeste mensen snappen niet dat dat zo hoort….die vragen geregeld of het nog niet ‘af’ is…;)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *