Merry, bright, etc

Merry and Bright - Planet Fur & Zilverblauw
Natuurlijk doe ik mee aan de kerstposteractie van lieve vriendin Anki. Tijdens het fotograferen is mijn zwanenbloempot jammerlijk overleden (en hij staat niet eens op de foto – het was de moeder der lompe acties!), maar ik ben tevreden met dit prachtige bokeh resultaat. Je kan hier meer lezen over Anki’s kerstposteractie en hoe je meedoet!

Naturally, I joined in on my sweet friend Anki’s Christmas poster gallery. During the photographing process, I managed to damage/kill my plastic zwan planter, but I am very happy with this beautiful bokeh result. You can read all about Anki’s Christmas gallery and how to join here.

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *