Utereg, je heb me hartsie gestolen

Utereg, je heb me hartsie gestolen - Planet Fur
Utereg, je heb me hartsie gestolen - Planet Fur

Nu ben ik niet zo van het platte dialect, maar in dit geval dekt dit de lading wel: Utrecht heeft mijn hartje gestolen (nu klink ik niet plat, maar als een 10-jarig zangeresje uit kinderkoor de Hertenhartjes). Ik kwam al in Utrecht toen ik nog een ‘mopje’ was (om nog maar een kinderkoorliedje aan te halen), studeerde er, bezocht de stad met iedereen die ik liefheb, beleefde er een prachtdag in de nadagen van mijn zwangerschap en kom er nu met mijn gezin. Om te winkelen, te wandelen, het Dick Bruna huis te bezoeken en, boven alles, om Weg te zijn. Utrecht is prachtig, het is mijn tweede thuis. Dus, ja. Utereg, je heb me hartsie gestolen.

About Utrecht, my all time favourite Dutch city.

Utereg, je heb me hartsie gestolen - Planet Fur
Utereg, je heb me hartsie gestolen - Planet Fur
Utereg, je heb me hartsie gestolen - Planet Fur

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *