Happy birthday to me

Happy birthday to me - Planet Fur
Happy birthday to me - Planet Fur
Wat plaatjes van ons huis, zo op mijn verjaardag. Ik had beloofd om de winnaar van de Printic give-away gisteren bekend te maken, maar ik kreeg voor mijn pré-verjaardag een zieke baby cadeau, dus moest ik veel knuffelen, troosten en slaapjes doen met Jetje. Geen straf voor mij, maar voor haar is het toch fijner als ze weer beter is. (Als iemand nog gouden tips heeft hoe een snibverkouden baby wat verlichting te geven, dan hoor ik ze graag!) Maar de winnaar van de give-away dus. Bedankt voor al jullie leuke comments, ik ben (gelukkig) niet de enige die zich schuldig maakt aan het nalaten van het maken van fotoboeken. Random.org heeft gesproken, de winnaar van de Printic prints is Mirjam! Stuur je me even een berichtje op info[at]ohmarie.nl?

Zo. Ik ga in de lampen hangen (haha). Of beter nog: bijslapen. Tot snel!

A few pretty images of our home, on my birthday today. I promised to announce the Printic prints winner yesterday, but our little girl got ill and so I spent my day snoozing, cuddling and comforting her. Not that there’s anything in the world I’d rather do, but for Jet it would be nice if she feels better soon. Thank you all for your lovely comments, the winner of the Printic give-away is Mirjam, congratulations!

Now I’m gonna party like it’s 1999. Or better yet: trying to do something about this sleep deprivation. Ta!

14 antwoorden
 1. Suzana
  Suzana zegt:

  Gelukkige verjaardag!!!

  Ik geef mijn meisje altijd kamillethee als ze verkouden is. Ik laat haar thee drinken samen met honing maar ook in haar kamer een grote pot laten staan met hete thee, het helpt altijd!

  veel groetjes
  Suzana

  Beantwoorden
 2. afke
  afke zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag. een tip voor de verkoudheid van je dochter: ik doe bij de kids een handdoek onder het matras zodat hun hoofdje iets omhoog ligt, dan zakt de druk van hun hoofdje wat weg.

  Beantwoorden
 3. Ingrid
  Ingrid zegt:

  Gelukkige verjaardag !!!
  Hopelijk is Jetje snel weer beter – zelfs als volwassene kan je je een wrak voelen door een verkoudheid, dus ocharme voor een klein boeleke…

  Beantwoorden
 4. Nicole
  Nicole zegt:

  Happy birthday, Marlous! Tipje: neusspray zoutoplossing en met haar op de arm in de douche terwijl de hete kraan open staat. De damp geeft iets verlichting, althans bij onze kleine man. Sterkte voor de kleine Jet.

  Beantwoorden
 5. Eva
  Eva zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Wij zitten hier ook met zijn tweetjes te snotteren op de bank. Beterschap hoor!

  Mag ik trouwens vragen waar de enorm leuke Bambi print vandaan komt. Ben er een soort van verliefd op :)

  Beantwoorden
 6. Iris Vank
  Iris Vank zegt:

  Ik was een keer behoorlijk overdonderd door de genialiteit van een simpel idee toen ik van iemand hoorde dat er pipetjes bestaan om snotneusjes schoon te maken. Zoals je weet heb ik het niet meer nodig (Otrivin is mijn drug) maar doe ermee wat je goed dunkt.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *