Blur

Blur - Planet Fur
Blur - Planet Fur
Als de natuur haar seizoensveranderings-trukendoos weer tevoorschijn haalt, word ik erg onrustig als ik buiten ben. Ik wil niet constant mijn loodzware camera meezeulen, maar ik weet hoe hoe snel de pracht van een seizoenswisseling weer voorbij kan zijn en daarmee de kans om het vast te leggen. Dus maakte ik een wandeling door het bos (wat met die korte dagen en een dutjes makende baby nog best een uitdaging is). Uiteindelijk maakte ik de mooiste foto’s toen ik alweer bijna thuis was. De stoplichten aan het einde van de weg en de passerende auto’s veranderen in een prachtig bokeh-effect als je de lens van je camera van auto-focus op handmatig zet en niet scherp stelt. De paarse zweem in de bovenste foto is een heel klein stukje lichtreclame. Het is geweldig hoe fotografie me steeds blijft verrassen met al haar mogelijkheden. Zo jammer dat je niet met het begrip fotografie trouwen kunt. Ik zou het direct doen.

When nature starts to do its season changing tricks again I always get jittery when I’m outside and do not carry my camera. I feel this urge to secure these moments of beauty, especially since I know they can be over in the wink of an eye. So I took my camera en little Jet for a little stroll through the woods to capture autumn’s beauty. The photos I snapped just before I got home are the ones I love most. You get the bokeh effect by simply changing your lens’ auto-focus to manual and not focussing on your subject. The dots of lights are traffic lights and cars passing a crossroad. It amazes me how photography keeps surprising me in such a beautiful way.

Blur - Planet Fur
Blur - Planet Fur
Blur - Planet Fur

6 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] op de foto – het was de moeder der lompe acties!), maar ik ben tevreden met dit prachtige bokeh resultaat. Je kan hier meer lezen over Anki’s kerstposteractie en hoe je […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *