My new super tiny obsession

Nanoblocks - Planet Fur
Ik kan weer een nieuwe obsessie van mijn bucketlist afstrepen. Voor zover het gezond is om een bucketlist met obsessies te hebben, trouwens. Het is in dit geval echter maar een hele kleine obsessie. Letterlijk klein, zelfs.

Ik kocht Nanoblocks eerder meestal voor mijn Lief. Vooral omdat ik het super komisch vond om een volwassen man een pandabeer, eend of raket-lanceerplatform in elkaar te zien zetten met piepkleine Lego blokjes. Maar toen ik een tijdje geleden bij Vintage Room in Den Bosch was (wat overigens ook een hele fijne winkel voor andere zaken is), kwam ik piepkleine Hello Kitty bouwprojectjes en andere Japanse kawaii figuurtjes uit mijn jeugd tegen. En zeg nou zelf: het is geweldig om oude jeugdvrienden tegen te komen. (Zolang het niet die blaag is die aan je haar trok of die je dumpte vlak voor het klassenfeest.) De My Melody box raakte me ook recht in mijn nostalgische hart. Een konijn met een roze mutsje op was vroeger schattig en blijkbaar vind ik dat nu nog. Misschien dat ik Popje nog eens een roze mutsje aanmeet. Dus, ga naar Vintage Room en organiseer een kawaii bouwfeestje voor jezelf. Je hebt het verdiend!

So, I can tick off another obsession from my bucketlist. (Is it very creepy to have a bucket list of obsessions? You tell me!) In this case, it’s a small one, though. Literally small, that is.

You see, at first I bought Nanoblocks for my Love. Because it seemed pretty funny to see a guy build a panda, duck or rocket platform with teeny tiny Lego looking building blocks. But a while ago, in a shop called Vintage Room in Den Bosch,  I bumped into Hello Kitty building sets and other kawaii Japanese figurines I played with when I was little. And let’s be honest, how good is it to bump into old childhood friends? (As long as it isn’t that boy that pulled your hair or dumped you on your 16th birthday, of course.) The My Melody box also hit me in my soft spot. But then again, who can resist a bunny wearing a pink bonnet? (I might knit one for Popje one day!) So, go to Vintage Room and have yourself a kawaii building party. You’ve earned it.

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *