Dare with colour

Dare with colour - Planet Fur
De Little Greene verf en behang collectie bestaat uit kleuren en patronen die tijdens historische interieur tijdperken een belangrijke plek innamen. Met hun collectie worden die belangrijke elementen niet alleen behouden, ze geven ons ook de mogelijkheid die ouden van dagen in een nieuw jasje te steken. Een mooi uitgangspunt wat mij betreft. Daarom was ik erg verrast toen Little Greene bloggers vroeg mee te doen aan hun ‘Dare with colour’ project en hun nieuwe verfcollectie ‘Colour Highlights’ in een gedurfde interieursetting toe te passen. Omdat mijn blog en stijl helemaal gaan over het samensmelten van uiteenlopende stijlen, wilde ik om die reden graag meedoen. Op het nippertje vond ik bij de kringloop de houten driehoeken, precies de props die ik nodig had voor de set die ik in gedachten had (de kringloopgoden waren mij goed gezind. Wel wat laat, maar ach, ze zullen het waarschijnlijk druk hebben met al die meuk-adepten die allemaal op die ene gouden vondst zitten te wachten). Ik koos de kleuren Marigold, Green Verditer, Sage Green en Grey Teal en had veel plezier bij het verven (de kleuren zijn mat – prachtig!) en het maken van dit stilleven. Om heel eerlijk te zijn, ik ben echt tevreden met het resultaat. Dat mag ook in de krant! [Denk hierachter een knipoog]

The Little Greene paint and paper collection holds a large range of colours and wallpapers that were used during several historic decoration periods. Their collection doesn’t only preserve foregone design eras, it also renews them and makes it possible to integrate them again into our modern interiors. So I was pretty excited (and surprised) when Little Greene asked bloggers to join their ‘Dare with colour’ contest to celebrate their new line of paints called ‘Colour Highlights’. They asked us to choose four colours from this new range and use them in a daring, contemporary interior setting. Since my style and blog are all about blending different styles together, I took the challenge. In the nick of time I thrifted the wooden triangles you see on the picture, exactly the props I needed for the set I wanted to create. I choose the colours Marigold, Green Verditer, Sage Green and Grey Teal and had a blast painting and styling them. What a fun challenge! (And secretly, I’m pretty stoked with the result! Not that I want to toot my own horn, I hate it when people do that! [Insert wink here])

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *