Snor festival (Carnival Moustache)

Snor Festival - Planet Fur
Snor Festival - Planet Fur

Natuurlijk waren wij ook op het Snor Festival afgelopen zondag. Het was geweldig om al mijn lieve (blog)vrienden weer te zien na mijn zwangerschapsverlof. En om serieus te overwegen om die extreem schattige mini-varkentjes die er rondliepen mee naar huis te ontvoeren. Om nog maar te zwijgen over die twee fantastische eenhoorns die ik tijdens mijn rondje over de camping tegenkwam. Wat een mooi feestje!

Of course, we too went to the Snor Festival last Sunday (‘Snor Festival’ translates perfectly as ‘Carnival Moustache’, how cool does that sound!). It was fabulous to see all my (blog)friends again after my maternity leave. And to seriously consider to kidnap (pignap?) the cute little piglets that walked around the terrain. And to bump into no less than two unicorns during my walk around the festival. What a beautiful day!

Snor Festival - Planet Fur

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *