My 80s love come out

Polymer Clay beads necklace - Planet Fur

De lijst met hobby’s die ik beoefende toen ik klein was, is erg lang. Ik maakte werkstukken voor de lol (over dassen bijvoorbeeld, nerd alert!), maakte kaarten van Pergamano (de moeder aller trutten-hobbies) en startte een heleboel naaiprojecten, die ik bijna geen van allen afrondde (ik leed toen al onder mijn korte aandachtsspanne). Eén van de weinige materialen waar ik nooit mee werkte is polymeer klei. Wat gek is, want ik hield er erg van om met klei te spelen (vooral met die fantastisch ruikende Play-Doh). Het hele geniale concept van polymeer klei is destijds blijkbaar aan mij voorbij gegaan. Mede dankzij Pinterest kan ik nu alsnog de schade inhalen. En omdat ik me ook maar heb neergelegd bij het feit dat ik tegenwoordig toch echt val voor hysterische jaren ’80 prints, heb ik maar meteen een paar tachtiger jaren geïnspireerde kralen gefabriekt. Die ketting ga ik met trots dragen, mensen. Zie het als mijn officiële jaren ’80 come out.

When I  was little I had a lot of (crafting) hobbies. I wrote papers for fun (about badgers for instance, nerd alert!), crafted with Pergamano (ooh tacky!), started a lot of sewing projects and never finished one (I was pretty quickly bored). The only thing I never crafted with was polymer clay. Even though I loved to play with clay (especially that fab smelling Play-Doh), the whole awesomeness of polymer clay never dawned on me. But times have changed, with a little help from Pinterest. So, after I came to terms with the fact that I developed a serious love for 80s patterns, I celebrated it by giving my first handmade polymer beads a very 80s look. I’m gonna wear that necklace with pride, people. I’m offically having my 80s Love come out.

Polymer Clay beads necklace - Planet Fur

3 antwoorden
  1. Daphne
    Daphne zegt:

    Neee, pergamano? Dat is wel héél erg hoor! (Al mag ik niks zeggen, met m’n filigraan papier periode)

    Dikke high five wat betreft die eighties come out!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.