Anger management

Anger Management - Planet Fur
Mijn fritkotbord (met dank aan Martine, ik blijf lachen om die naam) is mijn hoogst eigen Anger Management systeem. Het leven is immers niet altijd een krentenbol of ridiculously amazing. Ik denk zelfs hè, dat als we op aarde allemaal zo’n bord tot onze beschikking hadden in plaats van wapens, het er allemaal een stuk gezelliger op zou worden. En grappiger ook. Ik wil weleens weten wat Obama op zijn bord zou zetten. Of de koningin van Engeland. De nieuwe versie van bovenstaand bord zou dan zoiets worden als ‘Once upon a time, they lived happily ever after. The end’. Wat misschien een beetje saai is, maar verreweg beter dan elkaar naar het leven staan.

My snackbar menu board is my own private Anger Management system. Because life isn’t always ridiculously amazing. I even think that, if we would all have a menu board instead of weapons, the world would be a much better place. And a funnier one too. What would for example Obama put on his board? Or the queen of England? The new version of the motto above would become ‘Once upon a time, they lived happily ever after. The end.’ Which might sound a bit boring, but is still way better than seek each other’s lives.

8 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.