Teary eyes – a super easy block print DIY

DIY Block print tablecloth - Planet Fur
DIY Block print tablecloth - Planet Fur
Omdat ik ontzettend van de ogen van deze zon hou (als je nog een zomer-achtige zelfmaker zoekt, klik dan zeker door), besloot ik dat ze ook op dit gekringloopte roze tafelkleed moesten komen. Voor het printen van deze ogen-met-traan gebruikte ik drie blokjes (rest)hout, foamboard, sponsjes en textielverf. Deze tutorial op Fine Little Day vertelt je hoe verder te werk te gaan.

Because I really, really like this suns eyes (if you’re on the lookout for a summer-y tutorial, do take a peek!), I decided to print them on this thrifted pink tablecloth. To print these teary eyes I used a couple of wooden blocks, foam board, three sponges and textile paint. This tutorial at Fine Little Day tells you how to proceed.

DIY Block print tablecloth - Planet Fur

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ben. Ik besloot daarom om deze kussenhoes te bestempelen met de blockstempels die ik al gebruikte voor dit tafellaken. Het werd een beetje een haastklus, waardoor ik niet helemaal tevreden ben met het resultaat. De […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *