Structures

Structures - Planet Fur
Structures - Planet Fur

Inmiddels heb ik vrede met het feit dat mijn stijl een samengeraapt zooitje is (ik typ dit in een jurk met Toile de Jouy patroon op een stippenlegging – dat). Gezien het voornoemde is het dus niet heel verbazingwekkend dat ik in de kringloop voor de watermeloenkleurige jaren ’80 vaas viel en tegelijkertijd voor een retro wit-met-blauwe melkkan. Toch verbaast het me hoe mooi mijn samengeraapte zooitje het doet, zo samen op één kast.

Over the years I accepted the fact that my style is best described as an odd-bod bunch of different styles (I’m writing this in a Toile de Jouy patterned dress on top of a dotted legging – that certainly illustrates it eh?). That’s why I can fall for a watermelon coloured 80s vase and a retro blue-and-white jug on one second-hand shopping day. Still, it amazes me how those different styles turn into a beautiful blend when I put them together on our cupboard.

10 antwoorden
  1. Daphne
    Daphne zegt:

    Haha, herkenbaar! Ik heb mijn streven naar een stijlvol huis al jaren geleden opgegeven, zeker omdat er hier nog eens drie mensen rondlopen met een minstens net zo uiteenlopende smaak. Dus noemen we het maar ‘eclectisch’..
    (Al denk ik liever dat we gewoon de schoonheid in héél veel dingen zien ;-) )

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Highlights’ in een gedurfde interieursetting toe te passen. Omdat mijn blog en stijl helemaal gaan over het samensmelten van uiteenlopende stijlen, wilde ik om die reden graag meedoen. Op het nippertje vond ik bij de kringloop de houten […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *