All aboard the slow train

All aboard the slow train - Planet Fur

Nu mijn functie van magazine maker tijdelijk is omgezet naar ‘machinist van de cute train‘ (ergo: ik slechts de overzichtelijke zorg voor een huis gevuld met schattige wezens – al dan niet met vacht – heb) is er ook weer eens ruimte om aan zelfmaakprojecten te werken. Eerlijkheid gebiedt me daar wel bij te vermelden dat het idéé van een zelfmaakidee vaak al zo aantrekkelijk is (de voorpret, zogezegd), dat sommige ideeën alleen maar bij voorpret blijven. Een paar projecten zagen echter wél het levenslicht, mede dankzij mijn moeder, die handvaardigheidsskills heeft waar ik alleen maar van kan dromen. Zo gaven we samen het kussen in de Friedrich Stuckenbröker kruk die ik van Ingrid overnam een nieuwe hoes van gekringloopte stof en gaf ik een kandelaar van prachtig gedraaid blank hout een hageltjes jas en een Lenneke Wispelwey tooi met mini flamingo (die ik ook van die lieve Ingrid kreeg). Het voelt, kortom, fijn om even niet op die doordenderende trein van magazines maken te zitten, maar op een stapvoets rijdend boemeltreintje. Waar jullie ook jullie zomer doorbrengen, ik hoop dat ie net zo relaxed is!

About my relaxed Summer and how this current slow pace of life gives me time and energy to work on several DIY projects again, like painting a wooden candleholder or upholstering the cushion of a vintage Friedrich Stuckenbröker stool with my mum. Wherever or however you spend your Summer this year, hope it is as relaxed as mine!

All aboard the slow train - Planet Fur

6 antwoorden
 1. Julie Duchateau
  Julie Duchateau zegt:

  Goed geboemeld! Grappig, maar ik heb net hetzelfde krukje en ik wil er ook al eventjes een andere hoes rond. Wil maar niet lukken. En dan zeggen dat mijn dochtertje zonet een jaar geworden is…

  Beantwoorden
 2. Karlijn
  Karlijn zegt:

  Echt jouw moeder heeft gouden handen :) En een boemeltreintje kan heerlijk zijn! Die sneltrein komt vanzelf (over een paar jaar zeg je vast dat alles zo snel gaat)!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *