She’s not there

Sebra Kilibed - Planet Fur

De ijsjesmobile die mijn moeder haakte hangt eindelijk en ik deed een dappere poging om het Kilibed op te maken, wat niet meevalt met een buik die overal achter blijft haken. Omdat het bedje behoorlijk breed is, maakte ik met mijn moeder van tweedehands dekbedhoezen (weet je nog, waar alleen die ge-airbrushte eenhoorns op missen) smalle lakens ter vervanging van hydrofiele doeken. En de poppenwagen kreeg een nieuw stofje. Toch blijft het nog gek hoor, al die voorbereidingen voor iemand die er nog niet is.

The nursery up until now. It still feels strange to be busy preparing for someone who isn’t there yet.

Vintage stroller 2.0 - Planet Fur

15 antwoorden
 1. Caroline
  Caroline zegt:

  Die ijsjesmobiel…. Ik zeg een ETSY shop voor mama Planetfur. Te te te leuk!!! Geniet nog eventjes van het verlangen naar. Straks heb je het nog druk genoeg met te staren en samen te mijmeren van ‘ze is er!’ en ‘ze hoort echt bij ons’. Die eerste week met je eerste kindje… is en blijft heel bijzonder.

  Beantwoorden
 2. Readkapke
  Readkapke zegt:

  En als ze er eemaal is kun je je al snel niet meer voorstellen dat ze er ooit niet was ;-). Ben wel benieuwd hoe jullie dat gedaan hebben met het poppenwagentje want ik heb er al een paar keer moeilijk naar staan kijken en durf het nog steeds niet aan.

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Het bekleden is echt heel makkelijk! De stof zit meestal met eenvoudig visgaren vast, dus die kan je heel makkelijk loshalen. Daarna kan je de losse stofdelen als patroondelen (als daar nog naden in zitten, ook even losmaken, dan zie je meteen hoe het in elkaar is gezet en weet je meteen hoe je het weer in elkaar zet) gebruiken. Overtrekken op de stof die je erin wil hebben en die weer in elkaar naaien. Alleen dat elastieken randje om de buitenkant heeft mijn moeder op de naaimachine gemaakt, want dat is even vak apart. Beetje in grote lijnen, maar wellicht heb je hier wat aan! Succes!

 3. Liza
  Liza zegt:

  Wat is de mobiel leuk geworden. En een fijn kamertje krijgt jullie meisje. Ja ik weet ook nog hoe gek ik het vond en aan het fantaseren was over hoe het zou zijn als de kleine er zou zijn (inmiddels bijna 12 en 8 jaar verder).
  Succes met de laatste voorbereidingen en loodjes.
  X
  Liza

  Beantwoorden
 4. shany tal
  shany tal zegt:

  Hi! The ice-cream mobile is absolutely amazing!
  Your mother made it? Is there any where i can purchase one?
  Thank you very much!
  & Good luck!
  Shany

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Hi Shany, yes, my mother made it for us. Unfortunately, she’s not into opening a shop (we’ve tried, believe us ;-)). You can find patterns/shops that sell icecream mobiles on Etsy though. Good luck!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *