Green and mean

Green and mean - Planet Fur

Oo cactussen en vetplanten. Ze zijn zo geweldig. Omdat ze zo grillig zijn en zo ontzettend dankbaar om voor te zorgen. Ik ontferm me over ze alsof ze mijn lang verloren kinderen zijn. Misschien is het krijgen van een echte baby daarom wel zo groot voor mij: als een cactus al als een grote groene stekelige baby voelt, hoeveel verantwoordelijkheidsgevoel zal een opgroeiend mens dan wel niet vragen? Ik heb al zo’n vaag vermoeden wat het antwoord daarop zal zijn.

Hoe dan ook, ik ben blij met de huidige cactussen trend, omdat je nu zomaar ineens weer bij het tuincentrum mega-cactussen kopen kan. Het liefst zette ik mijn hele vensterbank vol met van die moederneukend (sorry, dit zal google niet op prijs stellen) grote cactussen, maar met een kindje op komst is dat wellicht niet zo’n strak plan. En ik weet niet of mijn hart het op kan brengen om voor nog meer levende, al dan niet stekelige, organismen te zorgen. ;-)

About my love for cacti and succulents and that I love the current trend where you can buy colossal cacti again at garden centres.

Green and mean - Planet Fur

2 antwoorden
  1. Ingrid
    Ingrid zegt:

    Ik zou zeggen, zet je vensterbanken vol !! Ze zijn inderdaad zo dankbaar… er mag al eens een waterbeurtje overgeslagen worden… (ter info : da’s dus niét zo met andere levende dingen ;-))
    En zo lang de vensterbanken hoog genoeg zijn, is het veilig voor kleine kinderhandjes !

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *