The remains of Brakig

A little bit of Brakig

Waar ik eigenlijk smeulende resten en kaalslag dacht aan te treffen, bleek er nog best wel wat Brakig aanwezig te zijn bij mijn lokale Ikea(Amersfoort – mocht je nog iets zoeken!). Ik nam alsnog dit grote dienblad mee, omdat dienbladen nu eenmaal ontzettend handig zijn bij het afbakenen van bepaalde Gezellige Tafelsettings..zeker als je getrouwd bent met iemand die niet schroomt om met zijn gadgets de hele tafel te confisqueren. (Eigenlijk doe ik mijn Lief met deze opmerking tekort: eettafels zijn volgens mij in het algemeen een soort grote shitbowls waar post, sleutels, telefoons, bonnetjes, afspraakkaarten, broodkruimels en andere losse rommel zich lijkt te verzamelen.) Voor een opgeruimde foto hoefde ik echter slechts één veegbeweging naar links te maken (en het kletterende geluid van vallende meuk te negeren) en mijn Lief naar boven te jagen. Dat laatste zullen we maar onder de rauwe romantiek van het huwelijk met de interieurblogger scharen…

De ketting kreeg ik van die lieve Iris en als ik ‘m niet draag, dan draagt de bloempot ‘m. Gewoon omdat ik ‘m zo mooi vind. Nog meer goed nieuws op Ikea gebied: de nieuwe PS collectie zou vanaf vandaag in de winkels moeten liggen…althans, een deel ervan. (Het is altijd een goed bewaard geheim naar welke locaties gedistribueerd wordt). Team Confetti schreef er een blogpost met een heleboel fijne foto’s over. Ik vond al prachtige gordijnstof voor de babykamer, komende dagen meer foto’s!

Instead of encountering smouldering remains after the Brakig internet heist, there was still quite some stock left at my local Ikea. So I took this big tray home, since trays always come in pretty handy when you want at least one corner of your dinner table to stay clear of mail, receipts, bread crumbs, keys and other loose stuff that always seem to take over dinner tables. (Dinner tables are secretly the real shitbowls of our households, aren’t they?) To make this seemingly neat picture, all I had to do is make a sweeping movement to the left with my arm and ignore the noise of items crashing to the floor. Oh and I had to banish the husband who was occupying the non-occupied parts of the table with his laptop and gadgets. The perks of being married to an interior blogger, eh? 

The necklace was a gift from my dear friend Iris. If it’s not around my neck, it’s around the vase, because I love looking at it. There is, by the way, more good Ikea collection news: the new PS collection should become available soon at your local store. I already found beautiful fabric we made into curtains for the nursery. More photos this week!

7 antwoorden
 1. Karlijn
  Karlijn zegt:

  Wat een fijn plaatje. En wat een ontzettend gave ketting, de kleur en vorm zijn echt super.
  Ik kan niet wachten om naar de Ikea te gaan (ik moet alleen nog even de tijd vinden). Fijne dag!

  Beantwoorden
 2. Ria
  Ria zegt:

  Hahaha, briljante taalvondsten weer ;-) En die Ikea, ja, daar moet ik nodig weer eens naartoe. Zou die XL blauwe doos in Utrecht nou al af zijn?? xx

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Oo, het is echt mayhem daar! En ongezellig ook (moet een Ikea gezellig zijn? Ik vind van wel!) Ik geloof dat Amersfoort nu mijn stamIkea is xD xx

 3. Julie Duchateau
  Julie Duchateau zegt:

  Dank je voor de tip. Wij reizen volgende week naar Zeeland (vanuit België)… Mochten we een ommetje kunnen maken, ik zou het meteen doen. In België helaas geen Brakig. Wij gingen daarom naar Heerlen. Maar door omstandigheden (pril babygeluk) raakten we er pas vorige week en was er bijna niks meer te vinden. Hopelijk is er hier wel wat van de nieuwe PS collectie te vinden, want inderdaad ook weer prachtige dingen bij…
  PS een mooi tafereeltje!

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Dankjewel! Onbegrijpelijk dat het niet in België verkrijgbaar is, doodzonde en jammer. Hoop dat je wat moois vindt, Zeeland is in ieder geval heel fijn qua kringlopen (mocht je daarvan houden). Veel plezier!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *