Happy kokeshi Easter eggs

Kokeshi eggs - Planet Fur
Niets zo rustgevend als het versieren van eieren. Voor deze eieren gebruikte ik heel simpel potloden en mijn kokeshi als inspiratie. En natuurlijk scharreleieren van kippen die een fijn leven hebben. Waar je ook bent en wat je dit Paasweekend ook gaat doen, ik hoop dat het fijne dagen zullen zijn!

There’s nothing more soothing than decorating eggs. For these kokeshi eggs I just used pencils and my kokeshi dolls for inspiration. And of course eggs from chicken that have a happy life. Wherever you are and whatever you’re planning to do this Easter weekend, I hope it’ll be a nice one!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *