All aboard the cute train

All aboard the cute train - Planet Fur

Ik heb iedereen op Instagram (je kan me vinden onder @ohmariemag) al gespamd met Molly in de poppenwagen, maar ach, wellicht dat toch nog iemand het gemist heeft ;-) Ik vond dit poppenwagentje bij de kringloop: de bekleding vind ik te popperig (en scharrig), dus die ga ik binnenkort vervangen. Tot die tijd heeft Molly ‘m geconfisqueerd als slaap/uitkijkplekje. Waarom is het toch zo ongelofelijk schattig als katten ergens intrekken? Ik vraag het me dagelijks af. Werkelijk alles wat Molletje doet maakt ons minimaal aan het glimlachen. Lief dier.

I have spammed everyone on Instagram (find me @ohmariemag) already with pictures of Molly in this vintage stroller, but hey! maybe someone still missed it (and you don’t wanna miss out on so much cuteness, don’t you?) I thrifted this stroller a while ago: I don’t particularly like its lining so I’m gonna replace that. Until that day comes, Molly selected it as her napping/vantage point. She really makes us smile with everything she does, that cute little hairball.

4 antwoorden
  1. SophieSweetVintage
    SophieSweetVintage zegt:

    Die gekke katten altijd haha. Jááááren geleden besloot onze kleine kater van een paar weken oud de platenspeler uit te proberen als slaapplek. Met het ronddraaien moest hij elke keer een sprongetje maken over de naaldhouder (de plaat overleefde dit ook niet trouwens ;))

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] mijn functie van magazine maker tijdelijk is omgezet naar ‘machinist van de cute train‘ (ergo: ik slechts de overzichtelijke zorg voor een huis gevuld met schattige wezens, al dan […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *