All the beautiful things

Brakig Ikea at Planet Fur
Blogazine and lazy sushi verkl

Mijn lijf en ik zijn momenteel niet zo ‘in sync’ met elkaar (maar aangezien dit blog niet Planet Klaag ofzo heet, hou ik het daarbij), reden temeer om hard mijn zegeningen te tellen. Als ik in desperate need of some comic relief ben, kijk ik filmpjes van Lucky TV (Haagse Willem is echt om je broek van je kont te lachen) of laat ik het toe mezelf te verliezen in de melige krochten van Pinterest. (Grappig genoeg zijn de foto’s waar ik het hardst om lach meestal kat-gerelateerd zoals deze, deze en deze.) De mooie dingen in het leven lijken altijd in piepkleine dingen te zitten. In het maken van lazy sushi (een pas ontdekt recept dat Wendel prachtig fotografeerde én dat uiteraard extreem makkelijke uitvoerbaar is, anders haak ik af). In het zowaar zomaar op de Brakig collectie van Ikea stuiten terwijl ik er niet naar op zoek was (ik word meestal zó onrustig van dergelijke tijdelijke collecties dat ik niet eens de moeite doe om ze in mijn bezit te krijgen). In de super-enthousiaste redacteur van het Blogazine van Fashionista die me interviewde over ons interieur. In het maken van foto’s voor dit blog of voor Oh Marie! met leuke, creatieve mensen. In het met Molly naar het spreekuur van de dierenarts gaan en daar twee andere op-een-consult-wachtende-Perzen aantreffen (baas én dier vreest de dag dat ze met mij een wachtkamer bij de dierenarts delen moeten, haha). Molletje is inmiddels twee kiezen armer, maar hopelijk ook een hoop pijn. Over zegeningen gesproken!

Since me and my body aren’t very in sync with each other at the moment (but since this blog isn’t called Planet Complain), I’m trying extra hard to count all the beautiful things in my life. It puts things in perspective again. (When I’m in desperate need of some comic relief I also often turn to the funny corners of Pinterest. One must be a very tough cookie not to laugh about these for instance!) Happy things are hidden in the most common and small things, like stumbling upon the Brakig Ikea collection without looking for it (temporary collections like that often make me so skittish that I overall don’t even attempt to get my hands on them), in making lazy sushi (look for the beautifully photographed recipe at Wendel’s blog here), making pictures for this blog or Oh Marie! with kind and creatieve people or waiting for a vet’s appointment with Molly and being in the waiting room with two other Persian cats (aaaaw!). (Pet owners fear the day they have to share a waiting room with me, haha.) Little Molly lost two bad teeth by the way and (hopefully) also a lot of pain. Speaking of blessings!

Anki started counting her blessings and many followed. Look here for all the participants.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *