Somewhere over the rainbow

Somewhere over the rainbow

Gelukkig nieuw jaar! En wat een fijne, zonnige dag was 1 januari 2014..een perfecte dag om foto’s te maken. En om de laatste restjes oliebollen op te knagen. En verder niks te doen. Heerlijk.

Ik vond bij de kringloop een tijdje terug een zeer hysterisch tweepersoons dekbed zonder de kussenhoes erbij en besloot dat ik wel toe was aan een jaren ’80 regenboog met wolkenlucht op mijn bank. Er ontbreekt aan het patroon alleen nog een galopperende, bij voorkeur geairbrushte eenhoorn, dat zou het plaatje compleet gemaakt hebben. Molly blijft er maar aan snuffelen, misschien dat het ondanks die wassessie nog ruikt naar zijn vorige eigenaar ofzo…Ik zou niet weten wát ze zou moeten ruiken met dat geïmplodeerde snuitje van haar, maar het is een grappig gezicht, Molly die d’r snoet in dat kussen drukt en heel hard inademt. Misschien hoopt ze op een snuif sterrenstof, weten wij veel. Ze lijkt wel Extra Tevreden te zijn deze week.

De kaart met de geweldige flamingo’s kreeg ik van Femke. Ze wist al hoe mooi ik haar flamingotheedoek vond, daarom vind ik het zo’n extra lief en attent gebaar. Het deed mij zelfs de Wednesday-Addams achtige staat waarin ik permanent schijn te verkeren (dood aan alle hormonen!) op slag vergeten. Kleine gebaren kunnen ontzettend groot blijken, zoveel is duidelijk. Bedankt lieve Femke!

Misschien moet ik ook eens aan mijn regenboogkussen ruiken. Wie weet dat dat sterrenstof hetzelfde positieve effect geeft.

Happy new year everybody! We had a lovely bright day the first of January, a perfect day for photographing. And of course to eat holiday leftovers and to do nothing in particular. What a delightful day.

A while ago I thrifted a very hysterical duvet cover and since it didn’t come with cushion covers I decided a super 80s rainbow with partly cloudy sky would really add some glee to our couch (actually, I myself am in desperate need of some serious glee) so I made a cushion cover out of it. Molly keeps sniffing it, dunno why..maybe it still smells of its former owner (despite a serious cleaning session). I don’t even think she can smell anything with that poor imploded snout of hers, but maybe she just hopes for a sniff of stardust, who knows! She does seem to be Extra-Content this week…

Femke sent me the card with the fab flamingos. I really liked her flamingo tea-towel that’s why this card is such an extra sweet and thoughtful gesture. For a while it even made me forget the Wednesday-Addams kind of mood I seem to have to deal with this pregnancy. (Damn you hormones!) Funny how big of an impact a seemingly small gesture can have. Thanks dear Femke!

I’m off to sniff my rainbow cushion now, who knows that stardust will have a seriously positive impact on me.

Somewhere over the rainbow

4 antwoorden
 1. Letty/Elle-Bee
  Letty/Elle-Bee zegt:

  Wens jullie ook een gelukkig en gezond 2014!
  Het wordt natuurlijk een héél spannend jaar…en van die hormonen, het is 9 maanden zwanger + 9 maanden ontzwangeren dus je bent er voorlopig nog niet van af ;-)
  Zie ik dat Molly haar tongetje uitsteekt…?
  Zoete kleurtjes het “wolkenkussen” in dezelfde tinten had mijn dochter ruim 20 jaar geleden behang & dekbed. Zelfs de Ikea kastjes en laden hadden we in die kleuren geverfd.
  Wens je alvast een fijn weekeinde!
  Lieve groet,
  Letty/Elle-Bee

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] het bedje behoorlijk breed is, maakte ik met mijn moeder van tweedehands dekbedhoezen (weet je nog, waar alleen die ge-airbrushte eenhoorns op missen) smalle lakens ter vervanging van hydrofiele doeken. En de poppenwagen kreeg een nieuw stofje. Toch […]

 2. […] ’60 en ’70 inmiddels revivaltechnisch gezien gehad hebben. Ikzelf kocht recent een extreem hysterische jaren ’80 dekbedhoes, wat compleet was geweest in al zijn jaren ’80 tackyness als er geairbrushte eenhoorns op […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *