She’s restless

Little Molly is restless
Little Molly is restless

We weten niet hoe het komt: misschien omdat de ellenlange knuffelsessies weer afgelopen zijn omdat de kerstvakantie voorbij is… of omdat het eigenlijk net lente is (de vogels fluiten buiten, wat ernstig verwarrend is voor de kleine poes).
Ze wilde pas ineens naar buiten, wat normaliter niet voorkomt tussen oktober en eind maart.
Het blijft gissen. Feit is dat kleine Molly rusteloos is.

We don’t know what causes it: the fact that the holidays (and endless cuddle sessions) are over…or the fact that it feels like Spring outside (singing birds in January are terribly confusing for a cat). Last week all of a sudden she wanted to go outside. That usually doesn’t happen between October and the end of March. We’ll probably never know what’s bugging her. Fact is: little Molly is restless.

Little Molly is restless

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *