It’s a girl!

Hello there little girl

Al die tijd dacht ik dat we een dochter zouden krijgen. En mijn gevoel klopte. We krijgen een meisje!

Over the past few months I was convinced I was carrying a little girl. My feeling was right. We are expecting a daughter!

19 antwoorden
 1. Letty/Elle-Bee
  Letty/Elle-Bee zegt:

  Geweldig een meisje…alhoewel ik bij mijn dochter tot het allerlaatst het gevoel had dat ze een jongetje was, (ondanks de echo’s) we hadden zelfs geen meisjesnaam :)

  Geniet lekker van je zwangerschap,want echt ze is er voor je het weet!
  groetjes,
  Letty/Elle-Bee

  Beantwoorden
 2. Eefje
  Eefje zegt:

  Oh zo leuk Marlous, een klein meisje in je buik! Voor mij werd de zwangerschap iets minder abstract toen ik het geslacht wist, en een naam kon geven aan dat wondertje in de buik. (en dat wondertje hier is al bijna een hele maand!!)
  Ben benieuwd naar haar kamertje, zag op IG al een prachtig bedje voorbijkomen! Oh zwijmel, ik zou zelf bijna weer zwanger willen zijn. Zo’n bijzondere tijd… (ik ben nogal hormonaal op hol qua baby, vind alles leuk, behalve die slapeloze nachten..)

  En vanuit hier nogmaals bedankt voor je lieve cadeautje, heeft een mooi plekje gekregen!
  Fijne avond Liefs

  Beantwoorden
 3. Lonneke
  Lonneke zegt:

  Zoals gewoonlijk kom ik erachteraan gehuppeld met mijn welgemeende (ietwat late) felicitaties! Maar wat ontzettend leuk dat jullie een meisje krijgen! Hopelijk voel je je gauw weer helemaal in-sync en kun je genieten van de voorpret, het is heel bijzonder! Liefs!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] momenteel de halve (papier)collectie van de Noodolls op en als die-hard fan (ik kocht er zelfs een knuffel van voor onze baby), kon ik daar natuurlijk niet vanaf blijven. (Overigens ook niet van de opwind-zeehond op de […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.