Danish flowers, gibberish and some thrifting

Larie!
Ik was al eigenaar van een Larie! armband, maar deze vosjes (en één kip – arme kip!) kon ik niet weerstaan. Hij komt uit Alja’s winkel en is gemaakt van echt leer wat alleen maar mooier wordt als je het draagt. Nog een reden om ‘m te kopen dus vond ik, ha! Samen met Diana, Michelle en Alja ging ik een dag kringlopen en bijpraten..heel fijn. Door de drukke waan van ieders dag doen we dat structureel te weinig (wie niet?), wat zulke dagen eigenlijk alleen maar specialer maakt. Ik vond het tafellopertje en placemats (met, als ik me niet vergis) Lis Paludan bloemen en nog wat babyzooi waar ik jullie niet mee zal vermoeien. We aten bij De Hip in Deventer, waar je voor € 11,50 heerlijk biologisch eet ‘wat de pot schaft’. Ik heb in duurdere restaurants stukken minder lekker gegeten…echt een aanrader!

I was the proud owner of a Larie! (freely translated as gibberish) bracelet already, but I simply couldn’t resist this beautiful one with fox heads (and one chicken – that poor chicken!). It’s made of real leather which gets this beautiful wear over time, another reason why I really felt I wanted to own it, heehee. It is designed and handmade by Alja and available here along with a lot of other great stuff. I met up with her and my other dear friends Diana, Michelle to catch up again and to go on a little thrift tour together. We should do that way more often, but our busy schedules often don’t allow us to, which gives days like these something extra-special. I thrifted the placemats and tablerunner with (if I’m not mistaken) embroidered Lis Paludan flowers along with some baby-related bits and bobs (with which I won’t bore you this time). We had dinner at De Hip in Deventer, a restaurant where you eat their biological regular daily menu for just € 11,50. I’ve had meals in way more expensive restaurants that didn’t taste as delicious so if you ever visit the city of Deventer I can strongly recommend it!

Larie!

1 antwoord
  1. Anne | Inspire Styling
    Anne | Inspire Styling zegt:

    Cute! :) Kringloopdagen zijn de beste, ik heb met mn vriendinnetje een traditie in het leven geroepen om tussen onze verjaardagen een kringloopfeestje te doen. Zoveel mogelijk winkels in één dag, alles meenemen wat we leuk vinden.. dus met volle wagens naar de kassa ;)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.