Outdoor overload

Husky

Waar we ook zijn, mijn Lief en ik hebben honden op onze radar. De mensen met wie wij reizen kunnen dat, wellicht tot hun grote ergernis, beamen. Op onze afgelopen zondagse wandeling (gossie, wat klinkt dat stichtelijk, maar is de zondagmiddag niet bij uitstek een middag om een ‘eindje om te gaan’ – zoals wij dat noemen?) kwamen we dit hyperactieve knuffelvriendje tegen. Of eigenlijk: hij botste bijna bovenop mijn Lief, in al zijn enthousiasme. Een wonder dat ik een scherpe foto van hem maken kon. Op een manier vind ik het bevrijdend, als een hond lekker rennen kan.

Excuses voor de buitenfoto-overload…maar het is zo fijn, buiten fotograferen. Geen idee wanneer ik daarop geklikt bent, maar als ik mijn posts zo terugkijk, is het zaadje ergens in het voorjaar geplant. En ga ik teveel met Hanke en Danique om, haha! Zelfs als het weer donker of schemerig is, is buitenfotografie fijn: kijk eens naar het prachtige bokeh effect op deze foto bijvoorbeeld:

Wherever my Love and I are, we have doggies on our radar. The (annoyed) people that have travelled with us, can confirm that. On our last Sunday walk we literaly bumped into this hyperactive cuddly fellow, it’s a miracle I was able to take a a sharp shot of him. It’s so beautiful when a dog can stretch his legs and can let go of his energy..it even makes me feel liberated.

My apologies for the outdoor-overload here, but outdoor photography is fast becoming something I love to do most. Dunno where that comes from, maybe I have seen Hanke and Danique one time too many lately, haha! Whatever it is, even when the weather is gloomy, outdoor photos surprise me. Look for example at the beautiful bokeh-effect on this picture:

Bokeh buiten
Birds on a wire
Poes in de wei

Wat kan ik ervan zeggen? Het is weer eens wat anders, je bent 32 en je wilt wat met je leven! ;-)

Ah well, what can I say? Apparantly, turning 32 meant I was in for something different. There you have it! ;-)

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *