Our almost invisible sidetable

Our almost invisible sidetable
Onze salontafel was een geval van liefde op het eerste gezicht, toen we ons vorige huis kochten. Het hele concept van salontafels op wielen was toen nog erg nieuw en we hebben lang gezocht naar het juiste exemplaar. Toen we in dit huis trokken, met onze nieuwe kelim waar ik óók verliefd op was geworden, bleek de tafel echter precies het mooiste gedeelte van de kelim, het lichte centrum, te bedekken. En ik vond ‘m wel erg bruin..maar goed, het was niet ergerlijk genoeg om er iets aan te doen. Tot ik bij de Bijenkorf in Arnhem (die gaat sluiten en heeft daarom zijn hele collectie in de uitverkoop liggen) de invisible sidetable van Kartell in de opruimhoek zag staan. Ja. Hallo. Dit werd ‘m dus, onze nieuwe salontafel. Hij is zó onzichtbaar dat ik al bijna over ‘m struikelde. En o, wat komt die kelim er mooi onder uit..letterlijk en figuurlijk!

When we bought our previous home, the whole concept of sidetables on wheels was pretty new. When we finally found one in a shop in Haarlem, I immediately fell in love with it. It was fine, if not perfect for us all those years. But when we moved into this house and added the rose kilim to our sitting room, our beloved sidetable covered the best part of the kilim: its light centre. And over the last years it did start to annoy me a bit. Recently, I stumbled upon the invisible sidetable of Kartell, sold with a huge discount on a closing sale. Of course, I couldn’t resist. So, this is our new almost invisible sidetable. So invisible I already tripped over it about a dozen times. But o, our kilim looks stunning underneath it, don’t you think?

Our almost invisible sidetable

13 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] een samenwerking met Mae Engelgeer weer prachtige ontwerpen in de winkels heeft liggen. Voor onze bijna-onzichtbare salontafel kocht ik de geweldige origami […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *