Jack Sparrow

Mus I verkl

Jack Sparrow

O men. Dat weer hè. Daar word ik nou echt een beetje gedeprimeerd van. Na het maken van een heleboel foto’s met een ISO waarde van 6000 (ik hou van overdrijven, maar het is echt bar momenteel), besloot ik eens in mijn foto archief te duiken voor foto’s die er niet uitzien alsof ze recht uit het Pointillisme komen. Ik maakte deze foto’s van musjes in Stockholm begin oktober. Ze herinneren me aan een heerlijk weekend, maar ook aan die heerlijke, lichte nazomer/voorherfst voordat alles donker, nat, koud en winderig werd. Ik geloof dat ik nog echt een zomermens ga worden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

O boy o boy, the current weather makes me feel depressed. After taking a lot of photos with an ISO of 6000 (exaggerate is my middle name, but it was bad!), I decided to dive into my photo archive in search for photo’s that didn’t look like a pointillist painting. I shot these photos of sparrows on our trip to Stockholm in October. They remind me of the devine, light indian Summer, before things went wet, dark, cold and windy. I believe I’m turning into a real Summer loving person, speaking of miracles!

2 antwoorden
  1. Hanke
    Hanke zegt:

    Die tweede foto is een soort “waar is wallie” maar dan “waar is musje”. Fijn was het he die zonnige herfst, ik heb er ook zoooo van genoten! Fijne fotootjes!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *