Scenes with a 50mm lens

Scenes with a 50mm lens
Scenes with a 50mm lens

“I thank you, Lord, that I’m placed so well. That you’ve made my freedom so complete. That I’m no slave to whistle, clock or bell. Nor weak eyed prisoner of Waller Street.”
Johnny Cash – Oh, Bury Me Not

Afgelopen week gaven Ellen en ik twee workshops: een bootcamp voor creatieve ondernemers en daarbij aansluitend een workshop productfotografie en – styling. Het is ontzettend leuk en fijn om met een groep ambitieuze mensen te praten over het ondernemerschap en het is geweldig om te zien dat mensen wat willen doen met hun creatieve ambitie, ondanks alle ellende verhalen over nooit-aan-hun-einde-komende-crisessen en andere sombermakerij (waar ik me zoveel mogelijk aan probeer te onttrekken, maar wat soms nog verdomd lastig is!). De workshop productfotografie die erop aansluit is voor mij een toetje: een hele avond praten over hetgeen je het liefst doet voelt niet alsof je aan het werk bent. Door erover te vertellen realiseer ik me iedere keer weer dat de combinatie van die twee als zuurstof voor me is. Dus trok ik door het huis met mijn 50mm lens en maakte ik gewoon wat foto’s. Ja. Zuurstof!

Last week me and Ellen hosted two workshops, one bootcamp for creative entrepeneurs and one about product photography and – styling. It’s a delight to share creative business skills with a group of very ambitious ladies who all want to do something with that creative ambition they have. The bootcamp also involved an evening during which I shared the nitty gritty details of styling and photography, my two number one favourite things to do. The funny thing is, when you share your love for certain things, it reminds you again how much you love to do them. They two are my oxygen. So today I just went around the house, with my camera and snapped some pics. Yep. Oxygen.

Scenes with a 50mm lens

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *