Ooooo dolls!

Noodolls - canvas bag
Zo, hier ben ik weer. Mensenkinderen, afgelopen week was best een gekkenhuis, vooral toen we last-minute besloten om toch ook maar meteen de nieuwe website van Oh Marie! aan te pakken. Hoe dan ook, het nieuwe nummer is eruit en we ontvingen er alweer zoveel leuke en lieve reacties op! Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen: dat het magazine mensen blij maakt! En dat is volgens mij gelukkig weer gelukt.

Naast mijn eigen lanceerfeestje mocht ik zaterdag ook bij de lancering van de ‘Borrelhapjeskalender’ van Uitgeverij Snor in samenwerking met Kamer 465 (waarover later meer) zijn. Het feestje werd gehouden in één van de leukste (winkel)straten van Amsterdam (Haarlemmerdijk) en omdat ik mijn broek van mijn billen had gewerkt vond ik dat ik mezelf mocht trakteren op Iets Gezelligs, oftewel: de Noodolls. Ken je die? Ze zijn zo schattig, bijna net zo schattig als Molly. Wauw, dat is nog eens schattig! Ik kom ze niet vaak tegen in winkels, dus ik heb meteen mijn slag geslagen toen ik ze in het snotje kreeg (excuses voor deze vintage uitspraak ;)). Wat er nu nog op mijn verlanglijstje staat is deze olifant, geen idee waarom ik hem zo leuk vind, het zal zijn feestmuts wel zijn…

En weer aan de slag, nu. De komende dagen zullen we hard werken aan het hernieuwde Oh Marie! blog, om het wachten tussen de nummers van Oh Marie! draaglijker te maken. Heb je de nieuwe site eigenlijk al gezien trouwens?

Here I am again! And boy, last week was a crazy one, phew! We worked extremely hard to get the new issue of Oh Marie! up and running and last Friday we kind of last-minute decided to re-design the website of Oh Marie! as well, so you can imagine how my days looked (many hours of work, little hours sleep). Anyway, it’s out and about and we already received a lot of kind comments on the new issue and that’s in the end why make the magazine, to make you guys happy!

Anyway, another party I attended Saturday beside my own (haha) was the book launch of the ‘Borrelhapjes kalender’ (‘Snack calender’) of Snor Publishers and Room 465 (more about that later). The party was held in one of the most fun shopping streets of Amsterdam (Haarlemmerdijk) and since I worked so hard I allowed myself to indulge myself with these fab Noodoll goodies. Ever since I stumbled upon the Noodolls, I love them. The one thing that’s still on my wishlist this super funny elephant, I don’t know why I love this guy, might it be the partyhat?

So, back to business now! The upcoming days we’ll be working hard to fill the Oh Marie! blog with nice content to make the waiting for a new issue of Oh Marie! a bit more bearable. Did you already seen the new site by the way?

Noodolls

7 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *