Moominland

Polaroid Stockholm

We zijn net terug van een trip naar Moominland, oftewel Stockholm, Zweden (Tove Jansson was een Zweeds-sprekende Finse, dus er zijn in theorie zelfs twee Moominlanden in deze wereld!). Ik nam deze Polaroid in Skagen, een prachtige openlucht museum middenin de stad. Meer over leuke adressen en bezienswaardigheden op het Oh Marie! blog deze week!

We just got back from a weekend to Moominland a.k.a. Stockholm, Sweden (that is, Tove Jansson was a Swedish-speaking Finnish lady, so theoretically there are even two Moominlands in this world!). I made this Polaroid in Skagen, a super fun open air museum. More about Stockholm and lovely addresses to visit on the Oh Marie! blog this week!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *