An apple a day…

An apple a day...

Ik vond dit appelige vriendje in een kringloop, pas. Het slaapliedje dat het afspeelt duurt bij deze behoorlijk lang en ik en mijn Lief hebben dan ook de hele kringloop geïrriteerd door twee keer een soort van per ongeluk aan het touwtje te trekken. (Zowel hij als ik trekken graag aan de touwtjes – zowel letterlijk als figuurlijk – dus je begrijpt dat deze een onweerstaanbare aantrekkingskracht op ons had.) Aanstaande zaterdag publiceren we het nieuwe nummer van Oh Marie! en omdat er nog heel veel moet gebeuren voor het zover is, neem ik de rest van de week even vrij van bloggen om alles af te maken. Zie ik je zaterdag op ohmarie.nl?

I found this apply friend in a thriftshop recently. Its lullaby goes on for minutes and me and my Love annoyed everyone in the thriftshop by pulling it’s string twice not entirely accidentally (I love to pull strings – pun intended – and so does my Love so you can probably understand this one had to be pulled). Less than one week before the launch of the new issue of Oh Marie! so I’m taking the week off from blogging to concentrate on the last to do’s! Ta folks!

8 antwoorden
  1. Zita
    Zita zegt:

    Wat is die gaaaaaf! Ik ben dol op appels (getuige: mijn bloesje van vandaag), ook al maken ze een irritant geluid! Die dingen zijn toch ook nooit bedoeld om bij in slaap te vallen…

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.