Aiko Fukawa

Aiko Fukawa - Flow Diary 2014

Ik koop mijn agenda voor het nieuwe jaar over het algemeen pas eind februari, als er 70% korting op zit. De keuze is dan nog beperkt (dé oplossing voor mensen met keuzestress zoals ik) en lekker ‘goeikoop’ (of billig..wat een prachtwoord). Het moet dus wel echt gek lopen wil ik een agenda vóór het nieuwe jaar in huis hebben, laat staan in de nazomer. Maar o, een wonder is geschied. Ik kwam Aiko Fukawa’s werk tegen op Pinterest en was meteen een beetje verliefd. Toen bleek dat Flow Magazine op het geniale idee gekomen was om samen met haar een agenda uit te brengen en ik die ook nog eens tegenkwam tijdens een shopping spree met een Favoriet Familielid afgelopen weekend, viel er geen weerstand meer te bieden. De agenda zou daarnaast geen Flow product zijn als hij niet met allerlei gezellige extra papierwaren komen zou, zoals stickers, envelopjes en een lief Aiko Fukawa slingertje. Eén kleine opmerking: volgende keer liever geen enorme sticker meer op de voorkant plakken Flow, want dat laat plakresten achter op de cover…zonde! Voor de rest: ik opteer voor een Jessica Nielsen agenda in 2015 en een Gemma Correll agenda in 2016. Voor een goede illustrator gooi ik met alle liefde al mijn agenda principes overboord!

About the new Flow 2014 diary with beautiful Aiko Fukawa illustrations and cute paper accessories that’s also for sale abroad via FlowMagazine.com!

Aiko Fukawa - Flow Diary 2014
Aiko Fukawa - Flow Diary 2014
Aiko Fukawa - Flow Diary 2014

5 antwoorden
  1. Ruth
    Ruth zegt:

    oh ja, ik heb er ook mee in m’n handen gestaan! maar ik zoek dit keer eigenlijk een iets kleinere, maatje past net wel in je tas, agenda…dus nog even verder kijken dan maar…

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *