Count your blessings

CYB aug I
CYB aug

But, baby, you hardly even notice
When I try to show you this
Song is meant to keep you
From doing what you’re supposed to
Waking up too early
Maybe we can sleep in
Make you banana pancakes
Pretend like it’s the weekend now

Jack Johnson – Banana Pancakes

Zoveel dingen om dankbaar voor te zijn, dit blijft een fantastisch initiatief. Fotograferen in het algemeen, maar in het bijzonder van een Zeer Beweeglijk Dier en nét op tijd afdrukken. Mijn Lief die bananenpannenkoekjes bakt met een recept van Danique. Vieren dat we alweer 14 jaar samen zijn. Een drukke maar fijne week, met onder andere een bezoek aan Ingrid met Jane in haar heerlijke nieuwe huis in Ingen (waar we zoveel praatten dat ik geen enkele foto maakte, behalve van het prachtige Rijnlandschap).

So many things to be grateful for, this is still such a great initiative. The things that made me happy recently: taking pictures, in general, but especially of that Very Agile Creature of us. My Love backing banana pancakes with a recipe of Danique. Celebrating the fact that we’re together for 14 years already. A busy but lovely week, meeting a lot of nice creative people like Jane and Ingrid in Ingrid’s lovely new home (where we talked so much I only took a few pictures of the beautiful Rijn landscape).

Anki started counting her blessings and many followed. Look here for all the participants.

CYB aug III

6 antwoorden
 1. Danique
  Danique zegt:

  mjam, die pannenkoekjes, lekker he! hebben jullie er kokos overheen gedaan? en haha ik heb elke keer als ik het maak ook dat Jack Johnson liedje in mijn hoofd :)

  mooie foto’s van de lieve poes <3

  Beantwoorden
  • Marlous
   Marlous zegt:

   Jaa, met kokos! Bizar dat je dus gewoon pannenkoeken krijgt van bananen met ei (je merkt, ik ben echt een keukenprinses…alleen om die reden ben ik al 14 jaar bij mijn man. ;-)) En dank (oo wonder, een onbewogen foto van de poes :-))! xx

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *